Rico için PSG ile ilk görüşme yapıldı

Rico için PSG ile ilk görüşme yapıldı

Hem Şampiyonlar Ligi'ni hem de Süper Lig'i birlikte götürebilecek güçlü ve kaliteli bir kadro kurmak için Beşiktaş çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekip şimdiden PSG ile bir oyuncusu için masaya oturdu.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta ilk önceliklerden biri kaleye yıldız bir ismin transfer edilmesi.

DEVLER LİGİ İÇİN KALECİ

Geçen sezon Süper Lig'de oldukça iyi performans gösteren Ersin Destanoğlu'nun yanı sıra Şampiyonlar Ligi için de bir kaleci takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş yıldız isim için önemli bir yol kaydetti.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Beşiktaş kaleyi sağlama almak için ciddi bir hamle yaptı. Kartal, Sergio Rico için masaya oturdu.

PSG YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Fransız basınından RMC Sport'un servis ettiği habere göre Siyah- Beyazlı kurmaylar İspanyol kaleci Sergio Rico için PSG yönetimi ile bir araya geldi ve şartları masaya yatırdı.

BEŞİKTAŞ KİRALIK İSTİYOR

PSG ile 2024 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi olan Sergio Rico'yu kiralamak isteyen Siyah- Beyazlı kurmayların oyuncunun tüm mali yükünü üzerlerine almayı taahhüt ettiği bildirildi.

KİRALAMA ÜCRETİ TALEBİ DE VAR

Gelen bilgilere göre PSG, kiralama bedeli de istiyor ancak Beşiktaş buna pek sıcak bakmıyor.

GÖRÜŞMELER SÜRECEK

İki taraf arasındaki görüşmelerin bu hafta da devam etmesinin beklendiği ifade ediliyor.

9 KALECİSİ VAR, ELDEN ÇIKARTACAK

PSG'de Gianluigi Donnarumma transferi sonrası kaleci sayısı 9'a yükseldi. Rico ile yollar ayrılacak. (Skorer)