Rıdvan Dilmen: "Arda Turan bir kahramandır"

Rıdvan Dilmen: "Arda Turan bir kahramandır"

Rıdvan Dilmen, Arda Turan'ın milli takımı bırakmasını ve kavga olayını yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da şu ifadeleri kullandı:

"Arda Turan da olsanız, dünyanın en büyük futbolcusu da olsanız, büyüğe böyle davranmazsınız. Arda Turan adına özür dilerim. Gazeteciler de biraz kendilerine gelecekler. Arda bıraktı, artık herkes rahatladı."

"Fatih Terim hoca affettikten sonra içime sinmedi dedi. Ya Arda, ya Terim, ya da ikisi birlikte bırakmalı demiştim. Ne işi var gazetecinin milli takım uçağında. Gazeteci milli takım kafilesi ile gidemez. Milli takım kaptanına sabah, akşam küfreden gazeteciyi oraya oturtursanız... Doğru yaptı demiyorum..."

"Volkan Babacan milli takımda oynuyor, ki oynamalı; siz faturayı Arda Turan'a çıkardınız. Arda Turan adamlığıyla benim gönlümde bir kahramandır. Bilal Meşe gibiler gazetecilik yapmasın. Birilerinin maşalığını yapıyorlar. Sonra da bu çocuklar en son patlıyor."

"Bein Sports'ta şu anda çalışan haber müdürü arkadaş, benim için de tape yayınlamıştı, ne oldu? Arda aylardır susuyor. Sürekli iftira ediliyor çocuğa. Ayrıca gazetecinin milli takım uçağında ne işi var? Sabah akşam futbolcuya iftira eden gazeteciyi uçağa alırsanız bu olur. Allah'ın izniyle Arda Turan milli takımda tekrar oynayacak."