Rıdvan Dilmen: "Bana kimse Pepe sakat falan demesin!"

Rıdvan Dilmen: "Bana kimse Pepe sakat falan demesin!"

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Vodafone Park'ta Galatasaray ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın ardından NTVde açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen, "Derbi aslında bugün değil geçen hafta başladı. Demeçlerle. Bugüne gelirken de, iki takımı teknik analiz ederken zorlanacağım. Galatasaray'ın elinde oynayabileceği takım buydu. Bir Linnes mi Mariano mu dersin. Maçtan önce ağır favori olan Beşiktaş, kadrolar açıklandıktan sonra "Acaba"ya döndü. Maç başlayınca da bu acabaların doğru olduğunu gördük." dedi.

Rıdvan Dilmen şöyle devam etti:

"Bugünkü maç Cüneyt Çakır'ın yönettiği bir Şampiyonlar Ligi maçı olsaydı, UEFA Çakır'ı dinlendirirdi. VAR olmasaydı, maçı Galatasaray 1-0 kazanırdı. Teknoloji ne kadar önemli. Beşiktaş'a gelince cuma gece 1 de maçı bitiriyor. Bence orada kalsalardı uyusalar. Ama planlama yapılmış gelinmiş. 6 oyuncu farklı oynar diye düşünürken Atiba'da oynamadı.. Beşiktaş'ın 11'inde sürprizle karşılandı. Ağır favori görünen Beşiktaş o kadro sonrası ama'ya döndü iş. Niçin Atiba, Oğuzhan değil gibi gerekçeler bizim için kolay olabilir. Atiba'nın oyuna girdikten sonraki hali. 2 maçtır küskün. Atiba en kötü şartlarda iyi oynayan bir oyuncu normalde. Ama neler gelişiyor antrenmanda bilemeyiz. Mesela Lens ile başlarım 50-60 dakika.

Bugünkü Beşiktaş'ın 11'e gelecek olursak aslında Necip yok. Vida kötü oynamıyor aslında. Dorukhan diye bir oyuncunun varlığından çoğu taraftarın yoktu. Mustafa Pektemek pazarlık konusydu. Güven diye bir oyuncu yoktu. Ljajic et mi balık mı derken oynar mı oynamaz mı.. En az 4 tane oyuncu planlamada yoktu. Hiçbir Beşiktaşlı da bu kadro ile Galatasaray maçına çıkarız demmeiştir. Beşiktaş'ın hiç beklemediğimiz Dorukhan ve Güven sürprizi çıktı ortaya. 14 haftalık periyotta korkunç bir sürkülasyon var. Pepe gidiyor milli takıma gelirken sakat geliyor federasyona şikayet ediyorlar. Biz Şenol hocaya bu kadro ile neden çıktın diyemeyiz bu yüzden. Pepe niye federasyona gidiyor? Necip'e 6 ay para vermesen ağzını açmaz. Pepe oynamıyor bak. Bana kimse sakat falan demesin. Portekiz'den geliyor 2 hafta dinleniyor. Ondan sonra oyun kalitemiz düşüyor."

Etiketler :