Rıdvan Dilmen: "Ben Fenerbahçeli olarak, derbide Quaresma'nın oynamasını istemem"

Rıdvan Dilmen: "Ben Fenerbahçeli olarak, derbide Quaresma'nın oynamasını istemem"

Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında Malatyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de 22. haftanın perdesi Malatya'da açıldı. Puan kaybı istemeyen Beşiktaş, iç sahada Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon’u gol yemeden deviren Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti ve bu sezon ilk kez 3'de 3 yaptı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller 50. dakikada Atiba ve 70. dakikada Ljajic'den geldi. Malatya'nın tek sayınını ise 65'de Ömer Şişmanoğlu kaydetti. 3.sıradaki yerini sağlamşatıran Beşiktaş, puanını 39'a yükseltti ve maç fazlasıyla Galatasaray'ı yakaladı. 34 puanda kalan Yeni Malatyaspor ise 4. sırada kaldı.

Maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Maçı böyle tutan, Malatyaspor'da kaleci Ertaç'tı. 5-1 bitecek maçı ortaya getirdi. Net kurtarışlar yaptı. Beşiktaş, siz ne yaparsanız yapın ben şampiyonluk yarışında varım diyor.

Ersun Yanal'a, 'Beşiktaş'ta kim olmasın?' diye sorsalar, ilk söyleyeceği isim Ljajic olurdu. Oyunu ile 'bonservisimi alın' diye de bağırıyor. Yoksa Türkiye'de başkası alır, onu da söyleyeyim.

Ben Fenerbahçeli olarak, derbide Quaresma'nın oynamasını istemem; Beşiktaşlı olsam, Quaresma'nın derbide oynamasını isterim."

Dilmen, devre arasını ise şöyle yorumladı:

"Bir hakem bu pozisyonda sarı kart gösterebilir, VAR'dan atabilir ama. Niye doğrudan atmadın diyemeyiz. Riva'da kim var, baktım. Kemal Uğurlu'nun ağabeyine ısrar etmesi lazım, Vida'nın pozisyonu da penaltı. Faul yapan oyuncu da sarı kartlı. Vida'nın penaltı pozisyonunda, mutlaka VAR'a gitmesi lazımdı. Burada bayağı bir engelleme var. Akşam izlediğinde, keşke gitseydim diyebilir. Yaşar Kemal Uğurlu demek ki ağabeyine, 'gelmene gerek yok hocam' demiş. Pozisyon penaltı, Vida'yı engelledi. Cüneyt Çakır, VAR'a gittikten sonra atmamak için mücadele etti. Bir baktı, bir daha baktı... Şenol Güneş hemen 2 değişiklik yapacak, Quaresma ile Larin'i oyuna sokacak. Boşuna eveleyip, geveleyip, 65'te çift santrfora dönmesin." 

Etiketler :