Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş acımasızca oynadı"

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş acımasızca oynadı"

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında Vodafone Park'ta Yukatel Denizlispor'u konuk etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Denizlispor'u 3-0 mağlup etti. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri Cyle Larin, Vincent Aboubakar ve Adem Ljajic kaydetti. Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 54'e yükselterek Galatasaray ile puanını eşitledi.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Denizlispor maçını değerlendirdi:

BEŞİKTAŞ BÖYLE İSTEDİ

"Beşiktaş böyle istedi. 5-0 da bitebilirdi. Saygısızlık yapmak istemiyorum. Önce Denizlispor'dan başlayayım. Ekonomik sıkıntılar yaşayan bir takım. Şu anda düşme hattında. Zor günler geçiriyor. Emin ol ekonomik olarak biraz destek görsünler çok kötü takım değil. Daha kötü takımlar var.

SERGEN YALÇIN DEVRE ARASI KAHVESİNİ YUDUMLARKEN ONUN İÇİN MALATYA BAŞLADI

Denizlispor bugün maçı 3-1, 3-2 bitirebilir miydi? Bitirebilirdi. Ancak Denizlispor şunu bilsin. Beşiktaş böyle istedi. Vitesi istedikleri gibi arttırıyorlar. Devre arasında Sergen Yalçın kahvesini yudumlarken maçın bittiğini biliyor. Onun için Malatya başladı. Yakalamışken farka gideyim diyebilirdin. 1 gol daha atsan bu akşam lider uyuyacaktın.

ACIMASIZCA OYNADILAR

20 ile 40. dakika arası Beşiktaş o kadar acımasızca oynadı ki, sürklase ettiler. Mustafa Yumlu'nun sakatlanıp çıkması da Denizlispor'u olumsuz etkiledi. Sonuç olarak Beşiktaş'ın istediği oldu bu akşam."