Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş önümüzdeki 2 maçını kazanırsa..."

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş önümüzdeki 2 maçını kazanırsa..."

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, 4 takımın şampiyonluk ihtimalini değerlendirirken, ön plana Beşiktaş'ı çıkarttı. Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın önümüzdeki 2 maçını kazanması halinde şampiyonluğun en büyük adayı olacağını belirtti.

Ajans Beşiktaş - Rıdvan Dilmen, Süper Lig’in zirvesinde kıyasıya bir mücadeleye giren 4 takımın yarıştaki şansını değerlendirdi. İşte Dilmen'den Beşiktaş sözleri...

"Bayern Münih Beşiktaş'ı yıpratmaz"

"Beşiktaş çok güçlü bir kadroya sahip. Açıkçası 200 km hızla giden bir arabası, çok iyi de bir şoförü yani teknik adamı var. Kilometreye konsantre oldukları zaman oyunu istedikleri yere getiriyorlar, rakiplerini de sürklase ediyorlar. Ama Beşiktaş adına iki kritik maç var. Konya ve Fenerbahçe'yi yenerse benim şampiyonluktaki birinci adayım Beşiktaş olur. Bayern Münih maçlarında lig olarak çok yıpranmazlar çünkü maç trafiği çok kötü değil. Şenol Güneş'in de son derece sakin ve özgüvenli bir duruşu var. Daha agresif olması bekleniyordu bazı sonuçlardan sonra ama tam tersi çok sakin kaldı. Beşiktaş'ın iki maçı onu en büyük aday yapabilir."

Beşiktaş üç kulvarda birden zorlu bir yarışta. Üç yolda da devam edebilir mi?

"Geniş bir kadrosu var. Bu hafta itibarıyla yapılan planlamada da yıpranacaklarını sanmıyorum. Şenol Güneş'in de erteleme talebi olmadı. Ama o düzenlemede bir tek problem var. Beşiktaş'ın kupa maçının perşembe, Trabzon karşılaşmasının pazartesi günü olması doğaldır. Fenerbahçe'nin maçı da pazartesi gününe alınabilir. Tabii ki yayıncı kuruluşun buna yardımcı olacağını düşünüyorum. Çünkü Fenerbahçe ile karşılaşacak bir diğer yarı finalist olan Akhisar salı günü Galatasaray'la oynayacak."

 

 

 

Etiketler :