Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş oyuncuları farkın kapanacağını düşünmüyor"

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş oyuncuları farkın kapanacağını düşünmüyor"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası TV8.5 ekranlarında değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası TV8.5 ekranlarında değerlendirmelerde bulundu.

"BEŞİKTAŞLILAR İNANMIYOR"

"Beşiktaşlı oyuncular bu kadar puan farkının kapanacağını düşünmüyordur. Gerçekçi hedef ikincilik onlar için. Trabzonspor ise geçen yıl bu zamanlar kutlama yaparken bugün matematiksel olarak bile şansı kalmadı. Bundan sonraki maçlarda bunun yarısı kadar bile seyirci gitmez Trabzon maçlarına."

"TRABZON'U ELİNE ALMAK İSTEMİŞ"

"Futbol matematik değildir ama sistemler ve rakamlar önemlidir. Beşiktaş, Maxim ile oynadığında Salih geride Gedson ve Maxim önünde oynuyor. Sol taraftan forvete destek olan Cenk de yok. Şenol Güneş, 'Mümkün olduğu kadar Trabzon'u elimize alalım' diyerek maça çıkmış."

"MAÇ 68'DE BAŞLADI"

"Maçın heyecanı 68. dakikada artmaya başladı, Şenol Güneş'in değişiklikleri yaptığı dakikada. Maç o anda başladı bana göre. Kaybedecek bir şeyi olmadığı için 'ya hep ya hiç' demeye başladı Şenol hoca."

"TREZEGUET OYUNU ÇOK ETKİLEDİ"

"Trezeguet'in de oyuna girişi çok etkiledi çünkü kaç maçtır oynamadığı için çok 'aç' girdi sahaya. Maxi Gomez'in çok yorulması biraz etkisini düşürdü onunda. Böyle olunca Şenol Güneş elindeki 1 puandan da olacağını düşünüp Necip'i oyuna aldı."

"MAXIM İÇİN KOLAY DEĞİL"

"Maxim'de de bir isteksizlik var ama doğal tabii çok zor bir süreçten geçti. Şunu da söylemek lazım; hocanın sisteminde bu Maxim'in yeri görünmüyor.  Maxim, duygusal bir transferdir. Bir de yerli statüsünde olduğu için kötü transfer asla demem. Ancak Anadolu takımlarında lider olan bir oyuncu büyük takımlarda lider olamıyor doğal olarak. Antep için büyük oyuncu, Beşiktaş için iyi oyuncu."

"İKİ TAKIMA DA YARAMADI"

"Bu maçın sonucu iki takıma da yaramadı ancak ancak Trabzonspor en azından bu durumdayken bir derbiyi kaybetmeden geçmiş oldu."

"UMARIM VAR UYARMAMIŞTIR"

"Volkan Bayarslan, Onur Bulut'a sarı kart gösterdiği pozisyonda 'topa' dedi. Sonra bir anda sarı kart gösterdi Onur'a. Umarım VAR uyarmamıştır. Kolay bir maçtı onun adına da. Bu maçı kötü yönetmen için bir ortam yoktu."

"MASUAKU HEPSİNDEN İYİ"

"Beşiktaş'ın Masuaku'yu alması çok doğru karar. Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da Trabzonspor'un da sol beklerine bakın, Masuaku hepsinden iyi oyuncu. Sezgileri çok kuvvetli bir oyuncu olarak görüyorum Masuaku'yu."

UĞURCAN'IN AÇIKLAMALARI

"Stefan Kuntz'un sadece Uğurcan ile değil Galatasaraylı Abdülkerim ile de bir iletişim sorunu yaşadığı ortada. Uğurcan'ı oynatmayabilirsin çünkü Mert daha formda. Ancak oyuncuyla görüşüp bunu doğru iletişimle halletmelisiniz. Abdülkerim de sitem etmişti, Uğurcan da üzülmüştür. Hamit'in bu işleri Kuntz'a öğretmesi gerekiyor." (Sporx)