Rıdvan Dilmen: "Bu kural hatası Beşiktaş'ın ve Ljajic'in oyununu engelleyemez"

Rıdvan Dilmen: "Bu kural hatası Beşiktaş'ın ve Ljajic'in oyununu engelleyemez"

Beşiktaş ikinci yarıyı Akhisarspor deplasmanında açtı. Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Akhisarspor deplasmanına konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de ikinci devre Akhisarspor-Beşiktaş maçıyla start aldı. Dorukhan, Gökhan Gönül ve Larin'in golleriyle Beşiktaş, Akhisarspor'u 3-1 yenerek ligin 2. yarısına 3 puanlı bir başlangıç yapmış oldu.

Karşılaşma sonrası NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Bu kural hatası Beşiktaş'ın ve Ljajic'in oyununu engelleyemez. Kalan 16 maçın 9'unu Vodafone'de oynayacak Beşiktaş. Ljajic'in performansı, Burak'ın performansı özellikle Dorukhan'ın çıkışı, Miran'ın gelişi...Ziraat Türkiye Kupası'nda yok, Avrupa'da yok artık sadece lig var. Taraftarlar bu takımın peşinde olmaları lazım ki bugün de kazandılar. Akhisarspor diplerde. Bugün küme düşme potasındaysa öyle bir lig bekliyor ki bizi..."

Rıdvan Dilmen karşılaşmanın devre arasında ise şunları söyledi:

"Beşiktaş için her maç final. Artık puan kaybına tahammülünüz yok ve her maçı kazanmanız gerek. Akhisarspor da alt sıralardan çıkmak istiyor. İlk yarıda nefis bir zemin, iyiye yakın bir hakem, belki Lens'e bir kart çıkabilirdi. Quaresma ve Lens, Gökhan ile Caner'e destek olmadığı için Beşiktaş savunmada daha sağlam kalamıyor. Bir de Burak Yılmaz ayakkabısını değiştirsin, çünkü kayıyor. Bazen olumsuzluklar, olumlu şey getirir. Bir tarafta Ozan Kabak, bir taraf da Dorukhan. Vuruşta cesaret var, 40 yıllık Beşiktaşlı gibi aldı, vurdu. İki gol daha atmıştı, VAR saymadı, bu kez direk vurdu. Akhisarspor düşmeye oynarsa, herkes oynar. Bursaspor dikkatli olmalı, tehlikeli durumdalar. Ankaragücü de dikkatli olsun. Nicolas Isimat-Mirin soru işareti, yorum yapmak için biraz daha bekleyeceğim."

Etiketler :