Rıdvan Dilmen: "Burak Yılmaz'ın olmaması..."

Rıdvan Dilmen: "Burak Yılmaz'ın olmaması..."

Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Rıdvan Dilmen maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig’in 3. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. İlk devreyi 1-0 mağlup tamamlayan Kara Kartal, 53'de Vida ile eşitliği yakalasa da galibiyet bulamadı ve 90 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Maçın ardından da yorumlarda bulunan NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Coşku var, tempo var. Çabuk oynama isteği var. Bazen telaşa karışıyor. Neden sonuçlanmıyor pozisyonlar? Telaş ve gerçek santrfor diyebileceğimiz, Umut Nayir dışında kenarda santrfor yok. Burak Yılmaz'ın olmaması, 3. bölgeye çabuk gelmek isteyen Beşiktaş'ın ataklarını sonuçlandıramadı. Maçı 2-1 de kaybedebilirlerdi. Boş kaleye vurdu Rizeli oyuncu ve direkten döndü. 

Abdullah Avcı farklı forrmatta oynamak isteyen bir teknik adam. Özellikle hücumda. Rakip teknik adamlar da ona göre önlem alıyor ve hücum için avantaja çevirmeye çalışıyor. Rizespor da bunu uyguladı. Maç iki tarafa da gitti geldi. Beşiktaş'ta 2 maçtır Caner Erkin ve Vida fit durumda. Victor Ruiz bugün toparlamış göründü. Onun dışındaki oyuncular henüz daha form olarak bu oyuncuların gerisinde.

." diye konuştu.

RIDVAN DİLMEN'İN DEVRE ARASI SÖZLERİ

Karşılaşmanın devre arasında ise Dilmen şunları söyledi: "İzlemeyenler için şunu söyleyelim. Beşiktaş kötü başlamadı. STSL'de en farklı karakter yapısıyla Abdullah Avcı'nın sistemi var. Buçuklu sistem. Caner, Gökhan orta saha gibi. Arkada ikili, üçlü kalıyorlar. Bu da zaman isteyen bir sistem. İki haftada 6 puan alan bir takım Rizespor. Muriqi'yi kaybetmiş, santrafor almamışlarken hele de. Özgüvenliler. İskeleti korudular."

Etiketler :