Rıdvan Dilmen: "Eğer Ljajic'i Saraçoğlu'nda solda oynatırsanız..."

Rıdvan Dilmen: "Eğer Ljajic'i Saraçoğlu'nda solda oynatırsanız..."

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’u Vida ve Diaby’nin golleriyle 2-1 mağlup ederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 10. hafta mücadelesinde Antalyaspor, sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Siyah-Beyazlılar, karşılaşmadan Vida ve Diaby’nin attığı gollerle 2-1 galip ayrılırken Antalyaspor’un tek golü Mukairu’dan geldi.

Maç sonunda NTV'de yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen şunları dile getirdi:

"Beşiktaş'ta önemli oyuncu Karius. Önemli maçlardaki performansları da unutulmuştu. Bugün özellikle son bölümde çıkardığı bir top var. Beşiktaş'ta hem Abdullah Avcı'nın hem de kalecinin bir güven kazanmasını sağladı bu galibiyet.

Solda Ljajic'i oynatırsanız, artısı kadar eksi olarak da geri dönebilir. Yarın bir gün Saraçoğlu'nda solda oynatırsanız, orayı paramparça edebilirler. Burak girdikten sonra sol tarafa Umut'u koydu, o da çabuk bir oyuncu değil.

Beşiktaş ve Abdullah Avcı adına seri yapmak çok önemliydi. Yeni yönetim ve başkanla üstelik. Haftaya Vodafone Park'ta, Denizlispor karşısında 30.000 taraftarın önünde oynarlar."

Etiketler :