Rıdvan Dilmen: ''Josef olmayınca Atiba'nın da performansı, Dorukhan'ın da performansı düştü''

Rıdvan Dilmen: ''Josef olmayınca Atiba'nın da performansı, Dorukhan'ın da performansı düştü''

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gaziantep FK-Beşiktaş maçının devre arasında konuştu.

Ajans Beşiktaş - NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gaziantep FK-Beşiktaş maçının devre arasında konuştu. İşte rıdvan dilmen'in değerlendirmeleri;

''Beklemediğim bir Gaziantep çıktı. Sergen Yalçın da böyle bir Gaziantep beklemiyordu. Kaybetmeyen bir takım Gaziantep. Beşiktaş da 2 hafta önce koyduğum tespite devam ettiler. Top rakipteyken iyi oynuyorlar."

"Bir oyuncu, çok oyuncudur. Josef, beklemediğimiz kadar formda geldi. Josef olmayınca Atiba'nın da performansı, Dorukhan'ın da performansı düştü. Sadece santrfor üstünden gitmemek lazım. Josef'i alırsanız Atiba'yı öne atabilir, Larin'e geriye gelme dersiniz."

"Montero ısınmadan da girmişti, ağır. Bir Beşiktaş oyuncusu öyle döndürmez. Önünü açtı, kaleye kadar götürdü. Alternatifleri sundu şut, pas."

"Her elini kaldıran ofsaytı bozar. Vida bozdu, Vida kaldırdı."

"Yaşar Kemal, Premier Lig tadında sertliğe izin veriyor. 4 açı vardı, 3-5 dakika baktık. 2 açı penaltı, 2 açı değil. 3-4 arkadaş karar veremedik. Bir açıda penaltı, diğerinde değil. O zaman gri pozisyon."

"Pozisyon ceza sahası dışında olduğu için VAR çağırmadı ama pozisyon kırmızı, onun için çağırması lazım. Faulü veriyorsan Ersin'in aleyhine, Gaziantep'in lehine vereceksin.''

Etiketler :