Rıdvan Dilmen: "Maç heyecanlı oluyor ama iyi oyun olmuyor"

Rıdvan Dilmen: "Maç heyecanlı oluyor ama iyi oyun olmuyor"

Bursaspor - Beşiktaş maçının ilk devresi tamamlandı. Rıdvan Dilmen ilk yarısı değerlendirdi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle tamamlandı. 

Karşılaşma sonrası spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Maç heyecanlı oluyor ama iyi oyun olmuyor. Beşiktaş'ın top kaybından Bursaspor pozisyon buldu. İlk kez oynayan kaleci Karius ne yapacak diye bakarken, eliyle çıkardı, ayağıyla değil! İlk pozisyonda sınavı geçti.

Babel ve Quaresma'nın yerini değiştirmek lazım. Barış hızlı bir oyuncu, süratle geçemezsin. Latovlevici, Babel'e daha uygun.  Medel kart yedi.  Negredo ise Ertuğrul ve Chedjou'nun arasında sıkıştı.

Domagoj Vida'nın riskli ama etkili bir müdahalesi var. Maç tam ortada gözüküyor. Beşiktaş ağırlıklı biraz daha. Öne geçen takım kazanacaktır. Beşiktaş öne geçerse Bursaspor risk alacaktır.

Dengeli ama kalitesiz bir maç. Hakeminden oyuncusuna kadar kalitesiz bir maç. İlk yarıyı izlemeyenler bir şey kaçırmadı.

agner Love'un nesiyle değerlendireyim. Tribünde çocukla konuşuyordu, siyah giyiyordu. Galatasaray'a niye gitmedi bilemiyorum. Yoklukta Galatasaray için faydalı olabilirdi." dedi.