Rıdvan Dilmen: "Oğuzhan'ın 4 yıllık kontrat yaptığını biliyorum"

Rıdvan Dilmen: "Oğuzhan'ın 4 yıllık kontrat yaptığını biliyorum"

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Ankara temsilcisi Osmanlıspor ile mücadele etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlı takım, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı karşılaşmayı 3-2 kazanarak son hafta öncesinde puanını 68'e çıkardı. Beşiktaş'ın gollerini Mustafa Pektemek ve Vagner Love atarken, siyah-beyazlıların ilk golünü Osmanlısporlu Anıl Karaer kendi kalesine gönderdi. Osmanlıspor'un iki golünü de Serdar Gürler kaydetti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Vodafone Park'ta Sivasspor'u konuk edecek. Siyah-beyazlı takımın şampiyonluk şansı kalmazken, ikincilik için şansı devam ediyor.

Karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen "Maç 6-5 falan bitse şaşırmazdım. Zevkli bir maç oldu. Osmanlı için işler çok zor artık, yarın oynanacak maça göre düşebilirler. Akhisar kaybederse 1 şansları daha var. 2017-18 sezonunun küme düşen son takımı yarın belli olabilir. Beşiktaş şu an maç fazlasıyla Fener'in önünde. Önümüzdeki hafta Fener de Başakşehir de zorlanacak. Beşiktaş kazanıp 2. olma şansını zorlayacaktır haftaya. Şenol Güneş çok güzel şeyler denedi, kazanmak için her şeyi denedi. Oğuzhan'ın 4 yıllık kontrat yaptığını biliyorum ama gizli tutuyorlar galiba." dedi.

Etiketler :