Rıdvan Dilmen: "Oyun olarak geriye giden bir Beşiktaş..."

Rıdvan Dilmen: "Oyun olarak geriye giden bir Beşiktaş..."

Beşiktaş, Süper Lig'de 15. haftada Alanyaspor'la deplasmanda karşılaştı. Maç 0-0 sona erdi. 

Ajans Beşiktaş - Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Şahane bir hakem vardı, Alper Ulusoy harika maç yönetti. İstatistiklere baktığımızda, iki takım da istatistikleri alt üst etti, iki takım da ilk kez 0-0 maç bitirdi.

Bilic'in başarısız olduğu dönem dahil olmak üzere, oyun olarak geriye giden bir Beşiktaş izliyoruz.

Beşiktaş kalan 2 maçı da kazansa, ilk yarıyı 31 puanla kapatacak. Bu puan Beşiktaş için çok azdır. Deplasman performansı, Bilic dönemi dahil en az puan aldığı dönemlerden biridir.

Beşiktaş saha dışında konuşulan bir kulüp haline geldi. Pepe, Babel'in neden oynamadığı, Tolgay'ın neden kadro dışı kaldığı, Oğızhan'ın düşüşünün nedeni... Bunları üst üste koyunca, Beşiktaş'ın temel sorununun saha içine yansıyan saha dışı olduğunu görüyoruz.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a verilen penaltılar, tarihleri boyunca bu kadar olmayacaktır. Beşiktaş'ın 4 santrforu var, hepsi yedek olur. Hiçbiri Beşiktaş'ın santrforu değil. 3 büyüklerin tamamı için bu böyle."


Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında Alanyaspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmada Karius kurtarışlarıyla dikkat çekti. Mücadelenin son dakikalarında baskı kuran Beşiktaş, buna karşın istediği golü bulamadı ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Beşiktaş bu sonuçla 2 maç aranın ardından puan kaybı yaptı ve aldığı 1 puan sonrası 25 puana yükseldi.

Etiketler :