Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Sivasspor maçını böyle yorumladı

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Sivasspor maçını böyle yorumladı

Beşiktaş, 2019-2020 sezonunun açılış maçında Sivasspor'a 3-0 yenildi.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın ardından NTV'deki %100 Futbol programında değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Takımlar 3 gün uykusuzluğa dayansalar, Sivasspor 3 gün üst üste Beşiktaş'ı yenerdi.

Avcı, Başakşehir dışında bir kulüpte teknik adamlık yapmadı. Uzun yıllardır nasıl top oynatıyor diye yorum yaparız. Organizasyonu iyi olan takım oynatıyor. Fakat Avcının, Beşiktaş'ın 3-0 geride olmasına rağmen hiç risk aldığı görmedik, korkunç şekilde kaos içindeydi, oyun disiplininden kopmuş bir takım yönetti. Oyuncuların maça konsantrasyonu, maça odaklanması eksikti.

RIDVAN DİLMEN BEŞİKTAŞ YORUMU

Beşiktaş, Orhan Ak'tan da Fikret Orman'dan da büyüktür. Şu an zaten saha içinde arızalar, transferde sorunlar var. Beşiktaş tüm bunlar varken antrenör sorunuyla uğraşacak durumda değil. Taraftar daima haklıdır diye düşünmem ama bazı konularda hassas olmak gerek.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş 2'de 0 ile başladı diye düşünelim. Fatih Terim tartışılmaz ama Avcı ve Ersun Yanal tartışılır. Bunu oyuncular da biliyor. Hemen kontrolü ele alamazsınız. Kendi bildiğin yolda devam et ama Beşiktaş'ın gerçeğini de göz ardı etme"

İLK YARIYI BÖYLE YORUMLADI

Devre arasında ilk yarıyı yoramlayan Rıdvan Dilmen şunları söylemişti:

"Beşiktaş bence ummadığı kadar pres yedi. Önde baskılı başladı Sivas ve 4 oyuncuyla baskı yaptı. Baskı altında Medel ile çıkamazsınız. Ljajic'i normalde forvet arkasıyken, sol iç oynatınca, orada bir sıkıntı yaşandı. Her şeye gebe olan bir maç. Kulübede tabela değiştirebilecek bir oyuncu var mı? Üretecek oyuncu sıkıntısı var Beşiktaş'ta.

Victor Ruiz için bir fikir oluşmadı aklımda. Caner önde kaldı, Boyd da çok yardımcı olmuyor, Ljajic de gelmeyince o bölge problemli kaldı, çok darbe yediler oradan.

Quaresma'nın durumu 2 yıldır böyle. Gitti, gidiyor, gitti, gidiyor... Maliyetli bir oyuncu, yaşı da bir yere geldi. Kapıdan kovsan, bacadan girer. Ülkesinden teklif almış olsa, muhtemelen giderdi, Beşiktaş da mali yükten kurtulurdu. Tatlı bela gibi."

Etiketler :