Rıdvan Dilmen: "Rezil futbol kalitesi"

Rıdvan Dilmen: "Rezil futbol kalitesi"

Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep'e 3-2 yenildi. Rıdvan Dilmen maçı yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Rıdvan Dilmen, NTV'de Beşiktaş'ın 3-2 kaybettiği mücadeleyi değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"5 gol, 103 dakika oynanan maç, direkten dönen toplar ama kör dövüşü. Rezil futbol kalitesi."

"Karius, 4. uzatma dakikasında rakip kaleye gitti. Maçın bitmesine 5 dakika kala kaleci çıkıyorsa, doğru bir şey yoktur zaten."

"Beşiktaş, iki deplasmanda toplam 6 gol yedi. Puan alamadı. Kendi sahasında 1 maç kazandı. 3-0 kazandığı maçı da 25 dakikalık bir oyunla..."

Dilmen'in ilk yarı sonunda yaptığı açıklamalar ise şöyle:

Eğer Beşiktaş, maçın ikinci yarısına skoru 1-0 ile taşıyorsa, bu önemlidir. Rakibin pozisyonlardaki başarısızlığı ve vurulamayan toplardır."

"Abdullah Hoca, Beşiktaş'a gelmeden önceki algı, ayağa pas, daha hızlı oynatmaya doğru itmiş. Kadro seçimlerini de ona göre yapıyor."

"Avrupa'da ve dünyada Beşiktaş kadar sirkülasyon olan kulüp görmedim. 2 yıl önceki kadrodan sadece Gökhan ve Caner var. Bu kadar sirkülasyonda, bir de teknik direktör değişince sezona problemli başladı."

"Domagoj Vida, ilk dakikalarda 4-5 kez rakip ceza alanındaydı. İlk kez kendi ceza alanına girdi, penaltı yaptırdı. Oyuncu o itmeyle düşmedi, eli hissedince kendini attı. Böylesine tecrübeli bir oyuncunun bunu yapmaması lazım."

"Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük yapması lazım. Ben olsam Atiba'yı oyuna alırım. Marsı keserim. İkinci golü yersen maç farka gidebilir."

"Beşiktaş'ın kazanabileceğini düşünüyorum. Atiba'yı oyuna alıp ani kontraatakları kesmesi lazım. Atarsan 1-1, 2-1 yaparsın."

Etiketler :