Rıdvan Dilmen: "Şenol Hoca ve futbolcuların en büyük sorunu..."

Rıdvan Dilmen: "Şenol Hoca ve futbolcuların en büyük sorunu..."

Spor Toto Süper Lig'de 17. haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Kasımpaşa karşılaştı. Maçta 4-1'lik skorla Kasımpaşa galip geldi.

Ajans Beşiktaş - Süper Ligin 17. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golleri Sadiku, Diagne (2) ve Pavelka'dan gelirken Beşiktaş'ın tek golü Mustafa Pektemek'ten geldi. Alınan bu sonuçla Kasımpaşa puanını 29'a yükseltti. Beşiktaş ise 26 puanda kaldı.

Maç sonu NTV'de maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Önce Kasımpaşa kulübünü kutlamak lazım. Tesisleşmeyle başladılar. İstikrarlı kadro ve scout ekibiyle devam ettiler. Kemal Özdeş hoca doğru tercihti. Geçen yıldan devam etti. Kasımpaşa öyle bir teknik direktör değişikliğine gitti ki, hücumu iyi olan bir takıma iyi bir hücumcu teknik adam aldı. Kasımpaşa, Mustafa Denizli'nin yerine Mourinho gibi daha savunmacı bir teknik direktör getirse olmazdı. Ten uyuşumu denen bir şey var. Bu çok önemli.

Beşiktaş'a bir yazı gelmiş sanki. Maçınız var, gidin demişler. Öyle bir Beşiktaş vardı. Tabi maçın başında Dorukhan'ın sakatlığı da tüm oyun şablonunu etkiledi. Bir sakatlık daha oldu. Vurdumduymazlık var Beşiktaş'ta. Mustafa Pektemek ve Necip dışında maça asılan oyuncu görmedim. Asılmak sadece coşku değil. Demek ki konsantrasyon düşük. Medel de dahil buna. Şenol hoca da keza öyle. Bugün 8-9 tane pozisyona girdi Kasımpaşa."

Etiketler :