Rıdvan Dilmen: "Talisca'nın etkili oyunu ile..."

Rıdvan Dilmen: "Talisca'nın etkili oyunu ile..."

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Vodafone Park'ta Göztepe ile karşı karşıya geliyor

Ajans Beşiktaş - Şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı haftalarda puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş, Göztepe ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Son oynanan Alanyaspor maçını 1-0 kazanan Beşiktaş, İzmir temsilcisini Dolmabahçe'den eli boş göndermek istiyor.

Mücadelenin ilk yarısını Beşiktaş, Talisca ve Medel'in golleriyle 2-0 önde kapattı. Mücadelenin devre arasında Ntv'de yorum yapan Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş'ın ortada 21 puanı var. Önümüzdeki hafta Galatasaray ile Başakşehir oynayacak ve Beşiktaş o maçtan faydalanmak için bugün ve haftaya kazanmak zorunda. İki takımda da çok eksikler var. Hoca maceraya gitmedi, kadroyu eksiklere rağmen klasik olarak kurdu. Pepe, Barça maçlarında orta sahada falan oynuyordu ama gol yedirmemek için. Burada Beşiktaş'ın gol atması lazım. Bu tip Göztepe gibi takımların İstanbul'da oyuna dahil olmaları için 1 gol atması lazım. Demba Ba yakaladı, kaçırdı. Ondan sonra Talisca'nın etkili oyunu ile Beşiktaş oyunu eline aldı ve skoru yakaladı"

Etiketler :