Rıdvan Dilmen: "Taraftar performansından sonra Burak'ı sahiplendi. Doğru olan buydu"

Rıdvan Dilmen: "Taraftar performansından sonra Burak'ı sahiplendi. Doğru olan buydu"

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'un konuğu oldu. Siyah-Beyazlılar, son dakikalarına 1-1 eşitliklikle girilen mücadeleyi 2-1 kazandı. 

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın 2-1 yendiği müsabakayı Rıdvan Dilmen NTV'de yorumladı.

"ŞAHANE VURUŞ, ÖZGÜVEN!"

"Şahane vuruş ve özgüven. Çok değerli 3 puan kazandırdı. Top çatala gitti zannettim ben. Bazı goller vardır. Hani nasıl tutamazsın dersin ya! Burada işte vurana bakacaksın. Öyle bir vurdu ki Burak..."

"ŞENOL GÜNEŞ'İN KAFASI RAHATLADI"

"Şenol Güneş milli takımla anlaşınca kafası rahatladı. Herkesin kafası rahatladı ve ondan sonraki süreçte 5'te 5 yapan bir Beşiktaş var. Beşiktaş hala kovalıyor. Galatasaray, Konya'ya gidiyor bu hafta ve Beşiktaş sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak."

"BEŞİKTAŞ'IN EN ÖNEMLİ MAÇIYDI"

"Beşiktaş'ın en önemli şansı bu maçtı. Eğer Göztepe ile Bursa mucizevi bir şekilde her şeyi yapmasalar Sivasspor ile Fenerbahçe bugün küme düşme potasında içinde olacaklar. "

"TARAFTAR DOĞRU OLANI YAPTI"

"Fikret Orman, 4 ay önce Burak ile anlaşmış ancak sosyal medyadaki tepkiler nedeniyle endişe etmişlerdi. Sosyal medyayı dikkate almayarak doğru yaptılar. Taraftar da performansından sonra Burak'ı sahiplendi. Doğru olan buydu."

Etiketler :