Rıdvan Dilmen: "VAR bozulmuş!"

Rıdvan Dilmen: "VAR bozulmuş!"

Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Rıdvan Dilmen maçı nasıl değerlendirdi?

Ajans Beşiktaş - 27. haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Seyir zevki yüksek maçta gülen taraf Beşiktaş oldu. Siyah Beyazlılar, zaman zaman zor anlar yaşadığı maçta Çaykur Rizespor'u 7-2 yendi. Beşiktaş'ta galibiyetin mimarı attığı 2 gol ve yaptığı 3 asistle Adem Ljajic oldu. Sonradan oyuna giren Güven Yalçın, 20 dakikada hat-trick yaptı. Beşiktaş, puanını 50 yaparak zirve takibini sürdürdü. 

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen karşılaşma sonrası şunları söyledi:

"Mustafa Çulcu'yu aradım. 3. gol ve 4. golde neden VAR'a gidilmemesinin sebebini sordum. VAR bozulmuş, bakılamamış. Ofsayt ya da değil diye yorum yapmayalım. Yardımcının kararına güvenmek zorundayız."

Dilmen ilk yarıyı şöyle yorumladı:

"İlk 8 dakikada iyi bir oyun ve iyi bir maç olacağı belliydi. Zemin muazzam. Rizespor devre arası transferleriyle çok güçlendi. Her yerde açık futbol oynuyorlar. Şenol Hoca'nın Milli Takım açıklandıktan sonraki üçüncü maçı. Çok etkilendiklerini söyleyemem.

İki takımı da tebrik ederim. Bir dakika maçtan gözümüzü ayıramadık. Her an her şey olabilir. Rizespor'un etkili pozisyonları var. Beşiktaş'ta Lens'in biraz daha oyunda olması lazım. Rizespor, Medel, Atiba ve Dorukhan orta sahasına karşı iyi oynuyor, pas yapıyor.

Sanki Rizespor 2-1 önde gibi konuşuyoruz ama Beşiktaş'ın 6 şutu da kaleyi bulmuş. Keşke Bülent Yıldırım, Arda Kardeşler'i çağırsaydı ve Vida'nın itildiği pozisyona baksalardı. Pozisyon gri. O pozisyon, VAR'a gitmeyi hak eden bir pozisyondu.

Şenol Hoca'yı uyarmak isterim, Caner Erkin'e destek lazım. Medel sınırda olduğu için sanırım biraz risk almadan oynuyor."

Etiketler :