Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Antalyaspor maçı yorumu

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş - Antalyaspor maçı yorumu

Süper Lig heyecanı kaldığı yerden zorunlu aranın ardından devam ediyor. 27. hafta karşılaşmasında Beşiktaş evinde Antalyaspor'u konuk etti. 

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile Antalyaspor Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Evinde 2-1'lik skorla sahadan mağlup ayrılan siyah-beyazlıları maç sonunda ise Rıdvan Dilmen eleştirdi. 

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, "Antalyaspor çok mücadele ettiği için haklı bir galibiyet etti." sözlerini kaydetti.

Dilmen, "Maçı çevirebilecek pozisyonlar buldu mu? Çok buldu Beşiktaş. Bugün 4-2 kazanabilirdi. Yani maç bir ara bildiğin halı saha maçına döndü. Sağ bekin iki tane gol kaçırdı bugün. Antrenör hücum üzerine kurmaya çalıştı takımını ve ya da çok riskli oynadığı için de ve Antalyaspor'da çok mücadele ettiği için haklı bir galibiyet elde etti." sözlerini kaydetti.

Dilmen ayrıca "Sergen Yalçın top rakipteyken plan yapmamış. Yarıştan koptuktan sonra, bir de seyircisiz olduktan sonra oyun ve sezondan kopuyorsunuz. Ben kalan maçlarda da artık bu anlamda disiplin beklemiyorum." dedi.

Etiketler :