Rıdvan Dilmen'den flaş Sergen Yalçın iddiası! "Çalışmayacağım"

Rıdvan Dilmen'den flaş Sergen Yalçın iddiası! "Çalışmayacağım"

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'la sözleşme yenileme görüşmelerini sürdüren teknik direktör Sergen Yalçın'ın kendisine, "Bu sürecin artık dönüşü yok, çalışmayacağım" dediğini iletti.

Ajans Beşiktaş - Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'la sözleşme yenileme görüşmelerini sürdüren teknik direktör Sergen Yalçın'ın kendisine, "Bu sürecin artık dönüşü yok, çalışmayacağım" dediğini iletti.

 

Rıdvan Dilmen'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Haber sitelerini okuyunca şok oldum!! Sergen Yalçın Bjk yönetiminin tüm tekliflerine rağmen yoruldum! Çalışmayı düşünmüyorum! Yarın son kez görüşülecek yazıyor! Hemen Sergen Yalçın hocamızı (kardeşimi) aradım! Haftada birkaç kez görüşüyordum! Süreç uzadıkça hergün daha fazla üzülüyordu! Biraz önce görüştüğümde, “yazabilirsin Hocam” dedi. “Kimseyi kırıp dökmeden, başta yönetim ve taraftarımızı da asla üzmek istemem ama dönüşü yok artık bu sürecin ve çalışmayacağım” dedi!! Ben yine de; BJK Başkanı ve yönetiminin, Sergen hocalarını çok seven taraftarlarıyla bir şekilde tekrar bir araya gelmesini bütün samimiyetimle arzuluyorum! BJK - Sergen Yalçın kopması beni FB’li bir futbol adamı olarak üzdü!! Ancak ısrarla büyüğü olarak tavsiyeme rağmen kararının kesin olduğunu hissettim! Umarım yanılırım!"

Etiketler :