Rıdvan Yılmaz: "10 yıldır altyapısında gururla formasını taşıdığım..."

Rıdvan Yılmaz: "10 yıldır altyapısında gururla formasını taşıdığım..."

Beşiktaş, deplasmanda karşı karşıya geldiği ikinci yarının formda ekibi Çaykur Rizespor'u Sırp yıldızı Adem Ljajic'in 2 gol, 3 asist; Güven Yalçın'ın kısa sürede yaptığı hat-trick ile yıldızlaştığı maçta 7-2 mağlup etmeyi başardı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 7-2 yendi. 27. haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Seyir zevki yüksek maçta gülen taraf Beşiktaş oldu. Siyah Beyazlılar, zaman zaman zor anlar yaşadığı maçta Çaykur Rizespor'u 7-2 yendi. Beşiktaş'ta galibiyetin mimarı attığı 2 gol ve yaptığı 3 asistle Adem Ljajic oldu. Sonradan oyuna giren Güven Yalçın, 20 dakikada hat-trick yaptı. Beşiktaş, puanını 50 yaparak zirve takibini sürdürdü.

Karşılaşmada ilk kez Beşiktaş forması giyen Rıdvan Yılmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"10 yıldır altyapısında gururla formasını taşıdığım Beşiktaş ile bu akşam ilk süper lig maçıma çıktım. Bu şansı bana veren Şenol Güneş Hocama, üzerimde emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Şimdi daha çok çalışma zamanı"

Etiketler :