Rıdvan Yılmaz Avrupa kulüplerinin gözdesi oldu! İşte o takımlar

Rıdvan Yılmaz Avrupa kulüplerinin gözdesi oldu! İşte o takımlar

Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz, performansıyla öne çıkan isimlerden oldu. 19’luk futbolcu, bu maçlarda 647 dakika sahada kaldı. Genç oyuncu için Hoffenheim ile Stutgart'tan sonra Fransız ekibi Lille'nin de harekete geçtiği belirtildi.

Ajans Beşiktaş - Altyapısından yetiştiği Beşiktaş'ta bu sezon sol bekin vazgeçilmezleri arasına giren Rıdvan Yılmaz, Türkiye'nin en çok konuşulan isimleri arasında yerini aldı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın son 5 maçta 11'de forma verdiği 19 yaşındaki futbolcu, birçok Avrupa ekibinin de transfer listesine girdi.

3 KULÜP PEŞİNDE!

Alman ekipleri Hoffenheim ile Stutgart'tan sonra Fransız Lille'nin de genç oyuncu için harekete geçtiği belirtildi. Siyah-beyazlılarla 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Rıdvan, transferlerle ilgili yorum yapmazken, hedefinin Beşiktaş ve Milli Takım'la kupalar kaldırmak olduğunu söylüyor.

Daha çok çalışması gerektiğini söyleyen genç futbolcu, "Beşiktaş'a daha fazla katkı sağlamak istiyorum. Bu yüzden de kendimi geliştirmem gerekiyor. Kısa vadede hedeflerimden biri de Avrupa Şampiyonası'nda yer almak" diyor. (Fotomaç)

Etiketler :