Rıdvan Yılmaz: "En unutamadığım maç Fenerbahçe derbisi"

Rıdvan Yılmaz: "En unutamadığım maç Fenerbahçe derbisi"

Beşiktaş'ın A Milli Takım'a seçilen genç yeteneği Rıdvan Yılmaz, TRT Spor'a röportaj verdi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de 16. şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta genç yetenek Rıdvan Yılmaz, zaferin hikayesini anlattı.

Atiba'nın inanılmaz bir profesyonel olduğunu vurgulayan 19 yaşındaki futbolcu, "Kendime onu örnek alıyorum. Antrenmandan önce ve sonra her zaman egzersiz yapıyor. Biz gençler bile bazen yoruluyoruz ve 'of' diyoruz ama Atiba her zaman orada" dedi.

İşte Rıdvan'ın sözleri:

"Top toplayıcıyken Oğuzhan abiye kenardan top atıyordum şimdi aynı takımda oynuyoruz. Bu inanılmaz bir şey. Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda top toplayıcıydım. O kadroda olan isimlerle şampiyonluk yaşadım. Herkesin bir katkısı, herkes  gol atmış. Yaşadığımız sakatlıklar herkesin başına gelebiliyor. Eksiklerimizi gidermek için sürekli çalışıyoruz. 

"Beşiktaş'a para kazandırarak buradan ayrılmak istiyorum"

Hatayspor maçında sakatlığımdan dolayı depar atmamam gerektiği söylenmişti, ancak boş alanı görünce koştum ve golümü attım.En çok unutamadığım maç Fenerbahçe derbisi. En üzüldüğüm maç ise Karagümrük karşılaşması. A Milli Takım'a seçilmek benim için hayaldi, bunu gerçekleştirdim. Beşiktaş'a para kazandırarak buradan ayrılmak istiyorum. Gönlüm İngiltere Ligi'nden yana. İnşallah Beşiktaş'ta daha nice şampiyonluklar yaşarız."