Rıdvan Yılmaz'dan şampiyonluk ve Şenol Güneş açıklaması!

Rıdvan Yılmaz'dan şampiyonluk ve Şenol Güneş açıklaması!

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz, siyah-beyazlı gündeme dair açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu şampiyonlukla ilgili hedefini açıklarken Milli Takım ve Şenol Güneş ile ilgili soruya cevap verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz Trt Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Rıdvan Yılmaz'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Bizim sakat oyuncularımız var. Eksiklerimiz de var ama oynayan herkes elinden geleni yapıyor. Arkadaşlığımız, dostluğumuz çok iyi. Geçen seneki hava devam ediyor. Yükselen bir formum var, işim bu ve yapmaya çalışıyorum. İnşallah bundan sonra daha fazla iyi iş yaparak taraftarları mutlu edebilirim.”

“Tabii ki kendimi sol bekte daha rahat hissediyorum. U13’ten önce sol açık oynuyordum. Hocam nerede şans verirse orada oynarım.”

“Ben antrenman yapmaktan da maç oynamaktan da keyif alıyorum. Sonuç olarak bu benim mesleğim. Her şeyden zevk almaya çalışıyorum. Belki de o yüzden bu kadar mutluyum ve başarılıyım.”

"Ek idmanlar yapıyorum"

“Bireysel antrenörümle çalışmaya devam ediyorum ama maç yoğunluğundan dolayı çok fazla bir şey yapamıyorum. Maçtan maça bakıyoruz ama bu çalışmalara devam ediyorum.”