Rıza Çalımbay: "Ben iyi Beşiktaşlıyım..."

Rıza Çalımbay: "Ben iyi Beşiktaşlıyım..."

Atiker Konyaspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Atiker Konyaspor ile yolları ayrılan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi'nde bulunan toplantı salonunda görevden ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Bu toplantıyı mecbur kaldığı için yaptığını söyleyen Çalımbay, "Her zaman her şey iyi gitmeyebilir. Bunların önemli olan sebepleri var. Ben gittiğim hiçbir külüne tazminat koymadım. Genelde iyi ayrıldım. Ekibim çok eskidir. Çalıştığımızda bembeyaz bir sayfa bırakırız. Kim arkadan konuşuyorsa yalan söylüyordur. İşimizi çok seviyoruz. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu benim yapım. İşini çok seven biriyim. Herkesin ekibi değişmiştir, benim ekibim aynıdır" diye konuştu.

Kendisine Beşiktaşlı olmasından dolayı eleştiriler yapıldığını ifade eden başarılı teknik adam, "Ben iyi Beşiktaşlıyım. Beşiktaş maçı oynarken yenersem Beşiktaş'tan tepki oluyor. Yenilirsek de zaten Beşiktaşlı deniliyor. 2-2'lik maçta Rıza hoca maçı verdi dediler. Ben nasıl maç vereyim" dedi.

Çalımbay, "Şenol Güneş'in iki şampiyonluğu var. Neticede Beşiktaş takımı. Bu sene oyuncu kaybı olunca takımın havası da kaybolmuş olabilir. Ama kısa sürede Beşiktaş takımı toparlanır. O potansiyel var" dedi.

Etiketler :