Roco transferinde Medel etkisi

Roco transferinde Medel etkisi

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Medel, farklı kulüplerden teklifler alan Enzo Roco’ya hiç düşünmeden siyah-beyazlı takımı tercih etmesini söyledi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Savunmasını Şilili stoper Enzo Roco ile güçlendiren Beşiktaş’ta, Gary Medel’in bu transferi bitirmek için gösterdiği yoğun çabaya siyah-beyazlı yöneticilerin teşekkür ettiği belirtildi. Farklı kulüplerden cazip teklifler alması nedeniyle Enzo Roco ile özel görüşmeler yapan Medel’in bu transferi bitiren isim olduğu belirlendi.

Transfer öncesi Şili Milli Takımı’ndan tanıdığı vatandaşı ile konuşan Medel’in, “Beşiktaş senin kariyerini tamamen değiştirebilecek bir kulüp. Burası bir aile ortamı gibi. İnanılmaz bir taraftarımız var. Türkiye’nin en coşkulu taraftarı burada. İstanbul da yaşanacak bir şehir. Takımın başında çok önemli bir teknik direktör bulunuyor. Kadrodaki tüm oyunculara çok büyük katkı sağlıyor. Şenol Güneş sayesinde bu takımdaki birçok oyuncu çok iyi teklifler aldı. Bu fırsatı kesinlikle kaçırmamalısın” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Gary Medel’in tavsiyesi üzerine Enzo Roco’yu Beşiktaş bünyesindeki scoutlara danışarak takibe alan Beşiktaş Yönetimi’nin, Şilili oyuncunun performansı konusunda bir tereddüt yaşamadığı da öğrenildi.

ORMAN GÜVENİYOR

Başkan Fikret Orman’ın, Enzo Roco konusunda yakın çevresine, “Medel futbolu gerçekten çok iyi biliyor. Ona bu konularda çok güvenirim. Kendisi şimdiden çok iyi bir Beşiktaşlı oldu. Onun görüşleri bizim için tabi ki önemli. Roco’yu çok iyi tanıyor ve almamız konusunda çok ısrar etti. Bizim scoutlarımız da olumlu rapor verince hocamıza danışarak bu transfere nokta koyduk” yorumunu yaptığı vurgulandı. (Skorer)

 

Etiketler :