Roma Sportif Direktörü Monchi'den transfer açıklaması

Roma Sportif Direktörü Monchi'den transfer açıklaması

Roma Sportif Direktörü Monchi, Talisca'yı transfer edecekleri yönündeki iddiaları için yeni bir açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş - Talisca için transfer açıklaması! Roma Sportif Direktörü Monchi, TRT Spor'a konuştu ve Cengiz Ünder, Beşiktaş'ın yıldızı Talisca ve Başakşehir'e gelen Arda Turan ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Cengiz için devre arasında çıkan "Ayrılacak" söylentilerinin hiçbir gerçeklik payı olmadığını belirten idareci, "Cengiz hakkında çıkan söylentiler doğru değlidi, ona güveniyorduk. Teknik direktörümüz de kısa sürede adapte olmasını sağladı ve yükselişe geçti. Çalışmaya devam etmeli. Henüz 20 yaşında olan genç bir oyuncu, önünde çok yol var. Bu yolda devam etmeli." ifadelerini kullandı.

"TALISCA'YI BEĞENİYORUM AMA TEKLİF YAPMADIK"

Beşiktaş'tan Talisca'yı transfer edecekleri iddiaları için konuşan Monchi, "Roma her zaman önemli oyuncuları takip eder ama bu alacak demek değil. Bu haberler medyada çıktı. Talisca beğendiğim bir oyuncu ama bir girişimde bulunmadık." dedi.

Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılığı ile ilgili de görüşleri sorulan Roma Sportif Direktörü, "Arda Turan çok çok iyi bir oyuncu fakat Barcelona'da istediği ortamı bulamadı, gerekli desteği göremedi. Sonuçta futbolcular bir insan. Bazen güvene, desteğe ihtiyaç duyuyor. İspanya'da başarılı dönemleri de oldu." diye konuştu. (Sporx)