Romanya'dan flaş iddia! Sol kanada Ivan

Romanya'dan flaş iddia! Sol kanada Ivan

ProSport, Beşiktaş'ın Craiova forması giyen 26 yaşındaki futbolcu için resmi teklifte bulunacağını belirtti. Transferin, en geç 1 ay içinde çözülmesi bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Romanya basınından ProSport, Beşiktaş'ın Andrei Ivan için resmi teklifte bulunacağını iddia etti. Craiova'nın kaptanı, geçen yıl yurtdışına transfer olmaya yakındı. Ancak Bordeaux ile müzakereler başarısız oldu. Fransızlar, Farul Köstence'den başka bir Rumen, Pitu'yu aldı. İddiaya göre; Craiova Başkanı Mihai Rotaru, Andrei Ivan'ın ayrılmasına, eğer teklif kulübün iddialarını karşılayacak bir teklif olacaksa, karşı çıkmayacak. Bu rakamın 3-3.5 milyon euro olması bekleniyor.

17 KEZ A MİLLİ TAKIM

Şu anda oyuncunun sözleşme bitiş tarihi olarak 30 Haziran 2023 gözüküyor. Yani normal şartlarda Craiova Kulübü'nün bonservis isteme hakkı yok. Ancak yine Rumen basınının iddiasına göre; kulüp, oyuncuyla sözleşme yeniledi fakat bu sözleşme resmi olarak henüz kayıtlara geçmedi. 1.85 boyundaki sol kanat oyuncusu bugüne kadar 17 kez Romanya Milli Takımı'nın formasını giydi ve ülkesi adına 1 gol kaydetti. Bu sezon kulüp bazında da oldukça etkili istatistiklere imza attı.

SOL-SAĞ VE FORVETTE

Andrei Ivan, Super Liga'da 25 maçta 10 gol attı ve 2 asist kaydetti. Super Liga Şampiyona Grubu'nda ise 9 kez sahne aldı ve 4 gol-2 asiste imza attı. Takımı adına toplamda tüm kulvarlarda 42 resmi maça çıktı. Toplamda 17 gol ve 4 asistlik performans gösterdi. 26 yaşındaki Rumen futbolcu, asıl yeri olan sol kanat haricinde sağ taraf ve forvette de görev yapabiliyor. 1.85'lik boyuyla hava toplarında da oldukça etkili... Teknik direktör Şenol Güneş'in de oyuncuya onay verdiği belirtildi. (Akşam)