Ronaldo, Pepe'yi aradı! Beşiktaş soyunma odasında kahkahalar havada uçuştu

Ronaldo, Pepe'yi aradı! Beşiktaş soyunma odasında kahkahalar havada uçuştu

Beşiktaş'ın Porto ile berabere kalıp Şampiyonlar Ligi'nde üst turu garantilediği maçın ardından Pepe'yi ilk arayan Cristiano Ronaldo oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Porto ile berabere kalarak gruptan 1. sırada çıkmayı garantilemesi takımda büyük bir sevince yol açtı. Zaferi önce sahada kutlayan Siyah- Beyazlı oyuncular ardından soyunma odasında sevinmeye devam ederken Pepe'nin telefonu çaldı. Arayan R.Madrid'in yıldızı Ronaldo'dan başkası değildi.

Güney Kıbrıs'ta Apoel ile oynadıkları maç öncesi Portekiz Milli Takımı'ndan yakın arkadaşı olan Pepe'yi telefonla arayan yıldız futbolcu Cristian Ronaldo onu kutlayarak yaşadığı sevince ortak oldu.

PEPE HOPARLÖRÜN SESİNİ AÇTI

Ronaldo'nun bu sürpriz araması karşısında önce şaşıran Pepe ardından takım arkadaşlarına seslenerek telefonda Ronaldo ile konuştuğunu aktardı. Bunu söyledikten sonra da telefonun hoparlörünü açtı.

BİR ANDA KAHKALAR KOPTU

Beşiktaşlı oyuncular Ronaldo'nun sesini duyunca soyunma odasında bir anda kahkahalar koptu. Futbolcuların "Beşiktaş" diye yaptığı tezahüratı bile duyan Ronaldo'nun bu araması mutluluk yaşattı. (Takvim)

Etiketler :