RÖPORTAJ | Lucescu'dan Şenol Güneş'e övgü!

RÖPORTAJ | Lucescu'dan Şenol Güneş'e övgü!

Mircea Lucescu, Beşiktaş'ın şampiyonluk balosu için geldiği İstanbul'da Vodafone Park Stadı'nda soruları cevapladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile ilgili açıklamalar yapan Mircea Lucescu, önemli bir iddiada bulunarak "Beşiktaş yakında Avrupa'da kupa kazanabilir" dedi.

"BEŞİKTAŞ, AVRUPA'DA KUPA ALABİLİR"
Fikret Orman'ın Beşiktaş için yaptıklarını büyüleyici bulduğunu söyleyen Rumen teknik adam "Fikret Başkan muazzam büyüleyici işlere imza atmış, stat harika, takım da öyle. Tesisleri gezerken kendimi Avrupa'nın büyük kulüplerinde gibi hissettim. Kulüp çağ atlamış. Benim çalıştığım dönemde ne bu konfor vardı, ne zenginlik, ne de profesyonel kadrolar. Stadı gezerken ağzım açık kaldı. Rahatlıkla söyleyebilirim ki, bugünkü Beşiktaş her türlü hedef için oynayabilir. Beşiktaş yakında Avrupa'da kupa alabilir, bu hiç de sürpriz olmaz" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'İ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ
Beşiktaş'ı üst üste iki yıl şampiyonluğa ulaştıran Şenol Güneş'e de övgüler dizen Lucescu "Yıldızları yönetmek zordur... Şenol Güneş bu zorluğu başarıya dönüştüren bir meslektaşım... Millî takım ve kulüp takımlarında yaptıklarını mutlulukla takip ediyorum. Tavrı, tarzı; insani, babacan yaklaşımı ile ne istediğini bilen disiplinli ama saygıyı hak eden ve bunu oyuncu grubuna hissettiren başarılı bir meslektaşım. Beşiktaş böyle özel ve vizyon sahibi bir teknik adamla çalışıyor. Adriano, Quaresma, Talisca, Oğuzhan, Tolgay, Marcelo hepsi iyi performans gösteren futbolcular… Bunlara Pepe'nin de eklenmiş olması, Beşiktaş'ı daha güçlü bir konuma taşımış, durumda" dedi.

"VODAFONE BİR HARİKA BİR HARİKA"
Yıldırım Demirören'in "Beşiktaş'taki başkanlık dönemimde yaptığım en büyük hata onu göndermekti" itirafında bulunduğu Mircea Lucescu, Başkan Fikret Orman'la birlikte Vodafone Park'ı gezerken hayranlığını gizleyemedi. Beşiktaş'ın Avrupa'nın en iyi statlarından birine sahip olduğunu söyleyen Lusecsu "Beşiktaş'ın en büyük kozu bu stat" dedi.

"TÜRKİYE'DE ÇOK ŞEY DEĞİŞMİŞ"
Türk futbolunun büyük bir gelişim içinde olduğunu kaydeden Rumen teknik adam "Dışarıdan da takip ediyorum ama Türkiye'de çok şey değişmiş, yeni statlar, futbola bakış, algılar, dokunuşlar çok şey değişmiş bu ülkede. Bu sezon lig daha da çekişmeli ve zevkli geçecek kanaatindeyim" ifadelerini kullandı. (Türkiye)

Etiketler :