Rosier: ''Uzun yıllar burada oynamak isterim''

Rosier: ''Uzun yıllar burada oynamak isterim''

Beşiktaş'ın yeni sağ beki Valentin Rosier, basın mensuplarının sorularını yantladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni sağ beki Valentin Rosier, basın mensuplarının sorularını yantladı. İşte Rosier'in açıklamaları;

"Beşiktaş'taki ilk maçım güzel geçti. Takımla olarak güzel işler yaptık, önemli bir galibiyet aldık. 10 kişi kaldığımıza zorlandık ama 3 puanla başlamak iyi bir adımdı"

''En iyi performansım bu değil, daha iyisini yapabilirim. Belimde hafif bir ağrı var ancak bu pazar günü oynanacak maç için sorun olmaz.''

''Buraya gelirken tercih yapmak benim için zor olmadı. Beşiktaş'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu biliyordum. En önemli kriter buydu. Uzun yıllar burada kalmak isterim.''

"Taraftarlarımız performansımdan memnun kaldıysa bu beni de mutlu eder. Daha iyisini yapabilirim. En iyi performansım bu değil. Ciddi bir sakatlığım yok. Sadece biraz ağrım var. Pazar günü oynamak için sorun oluşturmaz diye düşünüyorum."

"Buraya gelirken tercih yapmak zor olmadı. Beşiktaş’ın Türkiye’deki en büyük kulüp olduğunu biliyordum. Uygun koşullar oluşursa burada kalmak isterim. Ama şu anda düşündüğüm şey belli. Oynayabildiğim kadar fazla maç oynamak ve takıma katkı vermek istiyorum."

"Atmosfer gayet iyi. Takım içinde Fransızca konuşan 5 oyuncu var. Bu avantaj. Ben bek pozisyonunda oynuyorum. Ama gerekli durumlarda farklı pozisyonlarda da oynayabilirim. Pozisyon ne olursa olsun takıma katkı sağlamak istiyorum."

Sporting'de değil ama Dijon'da sol bek olarak çok oynadım. Sağ bekte oynamayı tercih ederim ama teknik direktörümüz nerede görev verirse orada katkı sağlarım.

''N'Koudou, N'Sakala, Aboubakar, Rachid Ghezzal ile Fransızca konuştukları için daha fazla iletişim halindeyiz.''

''Oynadığım pozisyon itibarıyla önceliği asist yapmaya veriyorum, gol atmamış olmak benim için sorun değil.''

''Türkiye'de insanlar futbolu çok seviyor, bu durum Beşiktaş'ı tercih etmemde etkili oldu.''

"Ligin 21 takımla oynanması zorluk oluşturmaz diye düşünüyorum. Biz futbol oynamak için para alıyoruz. İyi antrenman yapar, hazırlık sürecini iyi geçirirseniz çok sayıda maç oynamak problem oluşturmaz. İyi antrenman yapıyoruz. Başarılı maçlar çıkaracağımıza inanıyorum."

"İstanbul'da zorluk yaşamıyorum, sadece dil sıkıntım var. Gelmeden önce Türkiye hakkında bir bilgim yoktu ama geldikten sonra çok etkilendim. İnsanlar sıcakkanlı. İstanbul'a gelen ailem ve arkadaşlarım da benimle aynı görüşü paylaşıyor."

"Mbappe kadar olmasa da hızlı bir oyuncuyum. Kulüp, geldiğimde Speedy Gonzalez videosu ile beni tanıttı. Şimdi bunu kanıtlama zamanı."

''İsmimin anlamı kadınlar tarafından önemseniyor ancak erkekler için bir önemi yok. Zaten bir kız arkadaşım da yok.''

Etiketler :