Rota Nazım ve Rosier’e döndü

Rota Nazım ve Rosier’e döndü

Gökhan Gönül'ün ayrılığı sonrası sağ bek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, görüştüğü isimlerden sonuç alamayınca Antalyaspor'dan Nazım Sangare ve Sporting Lizbon'dan Valentin Rosier'i gündemine aldı.

Ajans Beşiktaş - Gökhan Gönül'ün ayrılığı sonrası sağ bek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, görüştüğü isimlerden sonuç alamayınca Antalyaspor'dan Nazım Sangare ve Sporting Lizbon'dan Valentin Rosier'i gündemine aldı. 

Siyah beyazlılar, Nazım için kulübüne 500 bin Euro kiralama bedeli önerirken gelecek sezona yönelik 1.5 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu teklifi yaptı. Akdeniz ekibi 2 milyon Euro'yu peşin isterken görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Rosier için de Sporting'den kiralama talebinde bulunan Kartal, gelecek cevabı beklemeye başladı. 24 yaşındaki futbolcunun fazla forma şansı bulamaması, transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor.

Aboubakar artık serbest

Beşiktaş'ın forvet adayları arasında yer alan eski futbolcusu Vincent Aboubakar, Porto ile sözleşmesini karşılıklı feshetti. Siyahbeyazlılar, 750 bin Euro garanti ücret ve 750 bin Euro başarı bonusları üzerinden el sıkıştığı Kamerunlu forveti, diğer adaylarla yapılan görüşmeler nedeniyle beklemeye almıştı.

Gökhan'a düşük maaşlı sözleşme

Beşiktaş'a dönmek adına 400 bin Euro ödeyip Yeni Malatyaspor'la sözleşmesini fesheden Gökhan Töre, dün siyah beyazlı yöneticiler ve Sergen Yalçın'la bir görüşme gerçekleştirdi. Beşiktaş'ın, Töre'ye net maaşı düşük olan maç başı ücretli sözleşme sunduğu öğrenildi.

Douglas ve Mirin kadro dışı kaldı

Beşiktaş'ın yeni sezonda düşünmediği Mirin ve Douglas'ın antrenmanlardaki performansları ve disiplinsiz hareketlerinden rahatsız olan Sergen Yalçın, iki futbolcuyu da kadro dışı bıraktı. Siyah-beyazlılar, sözleşmeleri 2022 yılında sona erecek olan Mirin ve Douglas'ı elden çıkarmak istiyor. (Sabah)

Etiketler :