Rumen basını: "Lucescu Beşiktaş'ta istenmiyor"

Rumen basını: "Lucescu Beşiktaş'ta istenmiyor"

Beşiktaş'ta yeni sezonda teknik direktör adayları arasında yer alan Lucescu'ya taraftarın olan tavrısı Rumen basınında da haber oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın 5. kez başkan seçilmesinin ardından gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Ligin bitimine 2 hafta kala Şenol Güneş, Trabzonspor ve Kasımpaşa karşısında siyah beyazlı kulüple son maçlarına çıkacak. 

Öte yandan Beşiktaş'ın, Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta taraftarların Sergen Yalçın'a gösterdiği ilgi Rumen basınında da manşet oldu. Beşiktaş yönetiminin teknik direktör adayları arasında Lucescu'nun da yer almasının ardından Rumen basını, taraftarların Lucescu'yu istemediğini ve Rumen teknik adamın skandalın ortasında yer aldığını yazdı.

Rumen basını, "Beşiktaş taraftarları son maçta yönetimi protesto ederken, Lucescu'yu da istemediklerini bir kez daha şiddetle dile getirdi. Taraftarlar ayrıca rakip takım hocasını alkışlarken bir yandan kulübün efsane futbolcularından Sergen Yalçın'ı görevde istediklerini dile getirdi." şeklinde son yaşananları aktardı. (Futbol Arena)