Rummenigge: "Beşiktaş ile her türlü iş birliğine hazırız. Beşiktaş, Türkiye'nin Bayern'i"

Rummenigge: "Beşiktaş ile her türlü iş birliğine hazırız. Beşiktaş, Türkiye'nin Bayern'i"

Maç öncesi bir araya gelen Beşiktaş ve Bayern Münih yöneticilerinin görüşmesinde Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, Beşiktaş'a hayran kaldı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı öncesi, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve siyah-beyazlı yöneticiler, Bayern Münih yönetimini Vodafone Park'ta ağırladı.

Fikret Orman ve genel sekreter Ahmet Ürkmezgil; Bayern Münih CEO’su Karl-Heinz Rummenigge, Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness ile UEFA Delegesi Martin Stunkerboom ve beraberindekilerinin şerefine stadyumdaki restoranda bir yemek verdi.

Sıcak bir ortamda geçen yemeğin sonunda Orman, Rummenigge’ye; Ürkmezgil ise Hoeness’e plaket takdim etti. Daha sonra iki takımın yöneticileri maç zamanı geldiğinde şeref tribünündeki yerlerine geçti.

Rummenigge ise Vodafone Park’a ve Beşiktaş'a hayran kaldı. Rummenigge, Orman’a bu hayranlığını dile getirip, “Beşiktaş ile her türlü iş birliğine hazırız. Çünkü siz, Türkiye’nin Bayern Münih'isiniz” ifadelerini kullandı. Orman, kulübüne yapılan bu övgüler karşısında Alman futbolunun efsanesine teşekkür etti. (Goal)

Etiketler :