Rus basını yazdı: Beşiktaş'a gidiyor!

Rus basını yazdı: Beşiktaş'a gidiyor!

Ocak ayı transfer dönemi yaklaşırken, Rus basınında Beşiktaş'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz dönemlerde de başta Trabzonspor olmak üzere Türk takımlarıyla anılan Serdar Taşçı'nın devre arasında Beşiktaş'a geleceği iddia edildi. 

Rus basınının önde gelen haber sitelerinden Championat, Spartak Moskova'da bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve sakatlığı yüzünden de sorunlar yaşayan Serdar Taşçı'nın devre arasında Beşiktaş'a gideceğini yazarken, bu transferle ilgili de çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Söz konusu haberde Ocak ayında Beşiktaş'ın Serdar Taşçı karşılığında Dusko Tosic'i Spartak Moskova'ya göndereceği ve bu transferin takas yoluyla gerçekleşeceği ifade edildi. 

Spartak Moskova'nın resmi internet sitesinde özel bir röportaj veren Serdar Taşçı ise kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"Kariyerimde fazla transfer yok. Stuttgart'ta 13-14 yıl oynadım. Orada yetiştim ve şampyion oldum. Spartak Moskova'da da 3 yıl geçirdim. Bu sezon takım arkadaşlarım ile büyük başarılara imza atmak istiyorum. Bayern Münih macerası benim için oldukça netti. Avrupa futbolunun zirvesinde Real Madrid, Barcelona ve Bayern Münih var. Bu takımlar seni çağırırsa kabul etmek zorundasın."

Geçtiğimiz sezon Bayern Münih'e kiralanan Serdar Taşçı, burada işlerin beklediği gibi gitmediğini belirterek, "Uzun yıllar kalacağımı düşünüyordum. Son gün oraya gittim fakat bir türlü en iyi performansımı gösteremedim. BSanırım bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım." diye konuştu. 

Serdar Taşçı röportajın son bölümünde yeni yılı kutlayıp kutlamayacağı sorusuna "İslamda Noel ya da yeni yıl gibi kutlamalar yoktur. Biz bayramları kutlarız." cevabını verdi. (Futbol Arena)