Ryan Babel belirsizliği sürüyor! İşte son gelişmelerin özeti...

Ryan Babel belirsizliği sürüyor! İşte son gelişmelerin özeti...

Beşiktaş'ta Ryan Babel'in geleceği hakkındaki belirsizlik sürüyor.

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Babel bir taraftar ile girdiği polemik ve ardında yaptığı çirkin paylaşımın ardından özür dilemesine rağmen; Beşiktaş yönetimi Hollandalı oyuncuya sözleşmesini uzatması konusunda taviz vermeme kararı aldı.

Takımı gençleştirmek için harekete geçen Beşiktaş Yönetimi bu plan çerçevesinde 32 yaşındaki oyuncuyla yollarını ayırmaya çalışacak.

Devre arasında Çin'den iyi bir teklif gelmesi halinde Babel'le Ocak ayında vedalaşacak olan Sİyah Beyazlı yönetimin, ilerleyen yaşı nedeniyle yetenekli futbolcuyu elden çıkarmanın planlarını yaptığı aktarıldı.

GÜNEŞ İSTERSE AFFEDİLECEK

Sakatlığı yüzünden bir süredir sahalardan uzak olan Hollandalı oyuncu için yönetim kurulunun ortak görüşüyle bir karar alacak olan Başkan Fikret Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş'in istemesi durumunda af kapısını açacak. Teknik heyetin raporunu bekleyen siyah-beyazlı yönetim, Babel ile sözleşme yapmaya ise sıcak bakmıyor.

"PARA ALIP YATMAYI İSTEYEN BİRİSİ DEĞİLİM"

Babel'in aynı zamanda, "Ben para alıp, yatmayı isteyen birisi değilim. İyileşir iyileşmez oynamak ve yine şampiyonluk yaşamak istiyorum. Sosyal medyada yanlış anlaşıldım. Tamamen esprili bir yaklaşımda bulunmak istemiştim. taraftarı kırdığımı anladığım an özür diledim" ifadelerini kullandığı vurgulandı.

CAZİP TEKLİF GELİRSE MASAYA OTURULUACAK

Beşiktaş Yönetimi, devre arasında cazip bir teklif gelmemesi halinde ise Ryan Babel ile sezon sonu bir kez daha masaya oturacak. Yıllık 2.1 milyon euro kazanan deneyimli oyuncuya bu ücreti ödemek istemeyen yönetim, sunulacak yeni şartları kabul etmemesi durumunda Babel'in yerine genç bir kanat oyuncusu transfer edecek.

SON TEKLİF

Yönetim, Hollandalı yıldıza son teklifini yıllığı 2 milyon eurodan 2 senelik olarak yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu sonrasında menajeriyle pazarlıklara daha önce başlanılan Babel ise maç başı ücretleri, şampiyonluk ve benzeri primler hariç yıllığı 3 milyon eurodan, 3 senelik sözleşme talep ediyordu. Beşiktaş’ta şu anda 2.1 milyon euro kazanan 32 yaşındaki Hollandalı starın, yönetimin son teklifine sıcak bakmayacağı iddia ediliyor.

FLAMENGO DEVREYE GİRDİ

Hollandalı futbolcu siyah-beyazlı takımda yaşadığı problemler üzerine Flamengo yöneticileri devreye girdi ve siyah-beyazlı yönetimle temas kurdu.

Beşiktaş, Babel için 4 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. İki tarafın yakın zamanda masaya oturacağı ve transferi bitirmeye çalışacağı öğrenildi. (Yeni Şafak, Milliyet, Star ve Fotomaç)

Etiketler :