Ryan Babel ev bakmaya başladı

Ryan Babel ev bakmaya başladı

Beşiktaş'ın, devre arasında Deportivo’yla sözleşmesi sona erecek Ryan Babel’in transferini bitirdiği ve Hollandalı yıldızın İstanbul'dan ev bakmaya başladığı öne sürüldü.

Beşiktaş'ın devre arası transferinde anlaşmaya vardığı ve imzaları atmak için artık günleri saymaya koyulduğu Ryan Babel'in, İstanbul'da kendisine ev baktığı öğrenildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; İspanyol ekibi Deportivo La Coruna ile yarım sezonluk anlaşma yapan ve devre arasında bonservisini eline alacak olan Babel ile Beşiktaş yönetimi her konuda anlaştı. Hollandalı oyuncu ise 4 Ocak'ta başlayacak olan transfer dönemi öncesi resmi imzayı atmadan, İstanbul'da kendisine ev aramaya koyuldu. 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında Kasımpaşa'da forma giyen ve İstanbul'u çok iyi tanıyan Babel'in bavullarını topladığı kaydedildi. İspanyol ekibinde bu sezon 10 maça çıkan Babel'in üç gol bir de asisti bulunuyor. Öte yandan Beşiktaş için bir iddia da Arnavut basınından geldi. Arnavutlara göre Beşiktaş'ın, İsviçre'nin Luzern takımında forma giyen Jahmir Hyka ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Kulübü ayrılmasını istemiyor
Ryan Babel transferi için kulübü Deportivo'nun başkanı Tino Fernandez, oyuncuyu takımda tutmak istediklerini açıkladı. İki hafta içinde sözleşmesi bitecek olan oyuncularıyla görüşmeleri sürdürdüklerini belirten İspanyol yönetici, "Oyuncumuz Babel ile birkaç görüşme yaptık. Bizim kesin bir amacımız var, o da Babel'in bu takımda kalması... Yaptığımız görüşmelerde bunu kendisine de söyledik. Teklifler aldığını da duyduk, Şimdi son karar Babel'de. Biz elimizden geleni yaptık ve kendisini bu takımda görmek istediğmizi söyledik" yorumunu yaptı.