"Ryan Babel, hak ettiği zamlı bir kontrat istiyor"

"Ryan Babel, hak ettiği zamlı bir kontrat istiyor"

Hollandalı oyuncunun menaceri Winnie Haatrecht, yeni kontrat için görüştükleri Başkan Fikret Orman’dan gelen, “Bizim şartlarımıza uymayan kim olursa olsun ismine bakmayıp yollarımızı ayıracağız” restine cevap verdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel, menaceri aracılığıyla kulüple yeni kontrat pazarlıklarına başlamıştı. Konuyla ilgili olarak Fanatik gazetesine açıklamada bulunan menacer Winnie Haatrecht, “Beşiktaş’ın yaptığı teklif, bizim taleplerimizi karşılamıyor. Ryan, hak ettiği zamlı bir kontrat istiyor ve umarım Beşiktaş bunu bize verir. Aksi durumda oyuncum için yeni bir çözüm bulmamız gerekecek” ifadelerini kullanmıştı.

Haatrecht’in bu sözleri sonrasında önceki gün yönetimdeki kurmaylarıyla konuyu görüşen Başkan Fikret Orman, “Kulübün ekonomik durumu belli. Bizim şartlarımıza uymayan kim olursa olsun ismine bakmayıp yollarımızı ayıralım” demişti.

‘Takıma kattıkları ortada...’

Başkan Orman’ın bu sözleri sonrasında Babel’in menaceri Winnie Haatrecht’ten Fanatik gazetesine yeni bir açıklama geldi. Haatrecht, Başkan’ın bu kararının kendilerini şaşırttığını itiraf ederek, “Ryan, Beşiktaş’ın en önemli oyuncularından... Takıma kattıkları ortada. Başkan Fikret Orman’ın sözleri, Babel için üzücü... Babel, Beşiktaş’ta oynamayı çok seviyor ve tek isteği kulübünün şampiyonluğa ulaşmasına yardımcı olmak...” ifadelerini kullandı

KISA SÜREDE NETLEŞECEK

Bu arada Sabah Gazetesi'nden Onur Şahinoğlu'nun haberine göre ise; mukavelesi sezon sonunda biten Ryan Babel'in Beşiktaş'taki geleceği kısa bir süre içerisinde netlik kazanacak.

Siyah-beyazlı kulüp, Hollandalı yıldızın menajeri Winnie Haatrecht'i pazarlık masasına oturmak üzere İstanbul'a davet etti. Taraflar arasında daha önce yapılan görüşmelerde Babel, 2.1 milyon Euro olan garanti ücretinin 3.3 milyon Euro'ya yükseltilmesini istemiş, Beşiktaş ise 2.2 milyon Euro önermişti. Anlaşma sağlanamaması halinde tecrübeli futbolcu için Ocak ayında gelecek teklifler değerlendirilecek.

Fiorentina, Babel ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Ancak İtalyan basınında çıkan haberlerde Fiorentina'nın bonservis bedeli ödememek için bu transferi yaz döneminde gerçekleştirmeyi planladığı belirtilmişti. 

Etiketler :