Ryan Babel kariyer rekoruna yaklaştı!

Ryan Babel kariyer rekoruna yaklaştı!

Babel bu sezon 13 maçta 9 gol atarak büyük bir çıkış yakaladı. Hollandalı yıldız maç başı 0.42 ortalaması yakalayarak, kariyerinin en iyi noktasına ulaştı. Babel, bu çizgisini koruyup sezon sonunda kariyer rekoru kırmak istiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'a geldikten sonra kariyerinin ikinci baharını yaşayan Ryan Babel, Osmanlıspor'a attığı 3 golle galibiyetin mimarı oldu.

Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 9 gole ulaşan Hollandalı, maç başı gol ortalamasında kariyerinin en iyi çizgisini yakaladı. Babel, böyle devam ederse kariyer rekoru kıracak.

Babel attığı 7 golle, 8 gollü Cenk Tosun'dan sonra Beşiktaş'ın en golcü 2. ismi oldu. Geçen sezon Beşiktaş ve Deportivo formalarıyla 37 maçta 13 gol atan Babel, kalan haftalarda 5 gol daha atarsa geçen sezonu geride bırakacak.

O DA EN İYİ ARA TRANSFER

İspanyol ekibi Deportivo'dan geçen sezonun ortasında bonservissiz gelen ve Şenol Güneş ile yeniden parlayan Babel, geçen sezon lig, Avrupa ve Türkiye Kupası'ndaki 25 maçta 8 gol kaydetti. Özellikle ligde 5 gol ve 4 asistle şampiyonluğa büyük katkı yapan Babel, Guinti, Ernst ve Yusuf Şimşek gibi siyah beyazlılara devre arası katılıp başarılı olan futbolcular listesine girmeyi de başardı.

(Hürriyet)

Etiketler :