Ryan Babel nasıl gidecek? İşte son bilgiler...

Ryan Babel nasıl gidecek? İşte son bilgiler...

Beşiktaş'ta yaprak dökümü yaşanıyor. Pepe'den sonra Ryan Babel de ayrılmak için artık gün sayıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Pepe dönemi sona ererken, Ryan Babel ile de önümüzdeki günlerde yollar ayrılacak.

Pepe'den sonra Ryan Babel de ayrılma isteğini yönetime iletti. Yeni sözleşme talep eden ancak rakamda anlaşma sağlanamayan Babel'in de takımla vedalaşacağı öğrenildi.

Siyah-beyazlı yönetim, Fiorentina ve birkaç Brezilya kulüpleriyle temasta olan 31 yaşındaki Hollandalıyı bonservis kazanmadan göndermek istemiyor.

Lige verilen arada Babel'le durumunu görüşecek olan yönetimin, oyuncuya 'Takım bul öyle gel, ancak o şarta gidersin' dediği belirtildi.

Babel, Beşiktaş'ta ne yaptı?

Bu arada yıldız futbolcu dün Trabzonspor maçını tribünden izledi. 2017'nin Ocak ayında Beşiktaş'a transfer olan ve siyah-beyazlı ekiple bir de şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon 18 resmi maça çıkarken 6 gol ve 1 asistlik skor katkısında bulundu.

Sinyalleri vermişti

Ryan Babel, Hollanda basına yaptığı açıklamada “Beşiktaş’la olan sözleşmem bu sezon sonunda bitiyor. Henüz geleceğimle alakalı bir karar vermedim. Şu andaki amacım; fiziksel olarak tamamen iyi duruma gelmek ve yeni yılda maçlara çıkabilmek, maçlarda oynamak. Yeni yıldan en büyük dileğim; sağlıklı kalmak, fiziksel olarak iyi olmak ve maçlarda oynamak” demişti. (Sabah & Fanatik)

Etiketler :