Ryan Babel resti gördü!

Ryan Babel resti gördü!

Bir aydır sakat olduğu gerekçesiyle takımdan ayrı olan Ryan Babel, dün idmanlara başladı.

Ajans Beşiktaş - Hollandalı futbolcu, dün takımla yapılan çalışmanın tamamında yer aldı. Babel’in dönüşünde iyileşmesi kadar başkan Fikret Orman ve teknik direktör Şenol Güneş’in açıklamalarının da büyük etkisi oldu.

FİKRET ORMAN "ZAM YOK" DEMİŞTİ

Pazartesi Babel ile görüşen Orman, zam talebine set çekti. Orman, Babel’e halihazırda aldığı yıllık 2.1 milyon Euro’dan 2 yıllık yeni sözleşme önerdi. Bu teklif, “Beşiktaş’ta kalmak istemiyorsan, gidebilirsin” mesajıydı.

YENİDEN FORM TUTMAK İSTİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş de Trabzon maçından sonra düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin Babel dahil, bazı oyuncuların uzayan sakatlıklarını sorması üzerine çarpıcı bir açıklama yapmıştı. Güneş, “Bazı sakatlıkların bu kadar uzun sürmesini doğru bulmuyorum” dedi.

Bu açıklamanın muhatabı takımdan ayrılan Pepe’nin yanı sıra Babel’di. Güneş’in açıklamasının ardından Orman’ın zamsız sözleşme teklifi Hollandalı’nın yeni bir değerlendirme yapmasına neden oldu ve dün idmanlara başladı.

EURO 2020’de oynamak isteyen ve bu nedenle Hollanda Milli Takımı formasını kaybetmek isteyen Babel, sezon sonu ayrılsa da kalan tüm maçlarda oynayıp forma girmek istiyor.

Ryan Babel’e dün Ümraniye’de takım arkadaşlarının da katılımıyla bir doğum günü kutlaması yapıldı. 33 yaşına giren Hollandalı yıldız, siyah beyazlı takımın bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, tüm arkadaşlarına da teşekkür etti. (Hürriyet / İsmail Er)

Etiketler :