Ryan Babel'in istatistikleri

Ryan Babel'in istatistikleri

Beşiktaş'ın gündemindeki Ryan Babel, kariyeri boyunca en çok golü Ajax formasıyla kaydetti.

Ajans Beşiktaş - Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta gündem Ryan Babel.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan ve bu sezon da lige iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Siyah-beyazlılarda en çok konuşulan isim, Hollandalı futbolcu Ryan Babel oldu. Şu an La Liga ekiplerinden Deportivo'nun formasını giyen Babel'in sözleşmesi 31 Aralık'ta sona eriyor. Beşiktaş Babel'i kadrosuna katması halinde bu futbolcu için bonservis bedeli ödemeyecek.

Ryan Babel kimdir?

Surinam asıllı Hollandalı futbolcu Ryan Babel, profesyonel futbol kariyerine Ajax alt yapısında başladı. Ardından 2007 yılında Liverpool'a transfer olan yıldız futbolcu, Buradan sırasıyla Hoffenheim, tekrar Ajax, Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Al-Ain ve Deportivo'ya transfer oldu. Liverpool formasıyla 146 maça çıkan Babel, 22 gol attı ve 18 de asist yaptı. Ajax forması giydiği dönem 133 maça çıkan Babel, 29 gol 17 asist kaydetti. Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşaspor'da forma giydiği dönemde 59 maça çıkan yıldız futbolcu 14 gol ve 12 asist yaptı.

 

Etiketler :