Ryan Babel'in menajerinden yeni açıklama: "Beşiktaş'la anlaşamadık"

Ryan Babel'in menajerinden yeni açıklama: "Beşiktaş'la anlaşamadık"

Ryan Babel'in menajeri Wiennie Haatrecht'ten yeni bir açıklama var.

Ajans Beşiktaş | Dış Haberler - Pepe ile yollarını ayıran Beşiktaş'ın Hollandalı futbolcu Ryan Babel'i de takımdan göndermeyi planladığı konuşuluyor. Ancak son gelen haberler sözleşme yenilemesi yapılacağı yönünde...

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel, Hollanda basınına yaptığı açıklamada geleceğiyle ilgili kararını henüz vermediğini açıklamıştı. Konuyla ilgili belirsizlikler sürerken 31 yaşındaki futbolcunun menajeri Winnie Haatrecht'ten flaş bir açıklama geldi.

Haatrech, Voetbal'a yaptığı açıklamada ''Beşiktaş ile anlaştığımız doğru değil. Böyle bir anlaşma olmadı. Babel'in devre arasında sözleşmesinin feshedileceği de doğru değil. Babel şu an için 30 Haziran'a kadar Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusu.  Görünen o ki 30 Haziran'da da Beşiktaş'tan ayrılacağız. Şapkadan tavşa çıkmazsa Babel, sözleşmesinin bitiş tarihine kadar Beşiktaş'ta kalacak.'' dedi.

Aynı menajer, Hollanda'da yayın yapan Ziggo Sport kanalına yaptığı açıklamada ise Babel'in sözleşmesini feshetmeyi düşünmediğini söylemişti.

Etiketler :