Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Başkan ile İtalya'ya gidiyoruz"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu: "Başkan ile İtalya'ya gidiyoruz"

Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı ve Başkan Fikret Orman'la birlikte İtalya'ya gideceklerini söyledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, transfer gündemiyle ilgili Beyaz TV canlı yayına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. 

"SADIK TRANSFERİNDE MALİYETİ BİZE UYMADI"

Biz o bütçelere çıkmayı hiç düşünmedik. Sadık'la ilgilendik ama 6 ay kontratı vardı ve o bütçeleri düşünmedik. Belki sezon sonu alabilirdik diye planlıyordu. Isimat Mirin zaten ilk tercihimizdi ve onu değerlendirdik. 

"SAĞ BEK TRANSFERİ"

Sağ bek transferi için şartların uygun olması halinde oyuncu alacaklarını söyleyen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Başkan Fikret Orman'la yarın İtalya'ya gideceğiz. Şu anda isim vermem doğru olmaz." dedi. 

"SERDAR AZİZ VE FABRI GÜNDEMİMİZDE YOK"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Galatasaray'ın yollarını ayırdığı Serdar Aziz dışında son günlerde Beşiktaş'a geri döneceği iddia edilen Fabri'nin gündemlerinde olmadığını söyledi. 

"ŞENOL HOCA İSTERSE TOLGAY ARSLAN TAKIMA DÖNEBİLİR"

Tolgay Arslan için Fenerbahçe ile anlaşıldığı yönündeki iddiaları yalanlayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Tolgay Arslan'dan bize 'Gitmek istiyorum' şeklinde bir talep gelmedi. Zaten bizim sözleşmeli futbolcumuz. Biz istemezsek Tolgay gidemez. Tolgay için de resmi teklif almadık" dedi. 

"BURAK YILMAZ HAZIR"

Burak Yılmaz inanılmaz hazır. Bir an önce ilk maçına çıkarak gol/goller atarak tepkileri yok etmek istiyor. Son derece özgüvenli. Biz de Burak'a çok inanıyoruz. Taraftarlarımız duygusal. Beşiktaş taraftarına yakışan Burak Yılmaz'a sahip çıkmaktır. 

"GÖKHAN TÖRE İÇİN GALATASARAY'DAN TEKLİF YOK"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Gökhan Töre için Galatasaray'dan bize teklif gelmedi. Talep olur ve bizim de ekonomik olarak çok mutlu olacağımız bir talep olursa oyuncunun gitmesine bağlı olarak izin veririz. Oyuncunun gitmek istemesi önemli." dedi. 

"ARDA TURAN GÜNDEMİMİZDE YOK"

Arda Turan'ın transfer gündemlerinde olmadığını söyleyen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Arda Turan gündemimizde yok. Şu anda sağ bek dışında gündemimizde olan bir transfer yok." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena)

Etiketler :