Şafak Mahmutyazıcıoğlu'dan Atilla Türker'e sert yanıtlar

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'dan Atilla Türker'e sert yanıtlar

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında gazeteci Atilla Türker'e yüklendi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Gazeteci Atilla Türker'e yanıt veren Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sert açıklamalarda bulundu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Atilla Türker'in ortaya attığı iddialar dışında gündemdeki konulara ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Mahmutyazıcıoğlu'nun açıklamalarının satırbaşları şu şekilde:

"Malum bir vatandaşa gazeteci dersem sizlere hareket olur. Onun iddiası nedeniyle buradayım. Canlı yayında yüz yüze konuşmak için hodri meydan dedim. FutbolArena aracılığıyla çağrıda bulundum. Tatilde olduğunu söyledi. İddiasını tekrar tekrar yayınlayarak bizi itibarsızlaştırıyor. Delikanlı gibi gelip burada oturacaktı. 50 tane soru sormuş, eğer siz sorarsanız cevap veririm. Kendisini artık saymıyorum. Mevlana'nın bir sözü var. Ben lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye. Keşke 1 sene önce buraya çıkıp konuşsaydım. Atilla Türker buraya gelmedi, artık hiçbir şekilde cevap vermem. Atilla Türker 5 gün sonra tatilden döneceğim demişti, yarın canlı yayını varmış."

AZİZ YILDIRIM ÖRNEĞİ

"Beni bir gün aradı. İddiasını söyledi. Ben Beşiktaş kulübüne fatura kesmediğimi söyledim. Herkes bu konu hakkında tatmin olsun ve bir daha sorulmasın istiyorum. Onun yılın gazetecisi seçilmesinden bana ne! Yılın gazetecisi buraya gelip sorusunu sorar. Aziz Yıldırım başkan tokatladığı gün yılın spor adamı seçildi. Fatura kesti diyorlar, kazanç elde edildi diyorlar..Bu harcamaları Denetleme Kurulu denetledi..İçişleri Bakanlığı denetledi..Daha kimin denetlemesi lazım? Söyleyin kime denetletelim?"

"İSPAT EDİLİRSE İSTİFA EDERİM"

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gündemde yer alan otopark iddialarına cevap verirken, "Fulya'daki otoparka ağabeyimin ortak olduğunu ispat ederseniz istifa ederim" dedi.

EKREM İMAMOĞLU AÇIKLAMASI

Ekrem İmamoğlu'nun locada ağırlanması hakkında konulan Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Ekrem İmamoğlu maça geldiğinde mazbatayı almamıştı ama seçilmiş belediye başkanıydı. Onunla hukukum Beşiktaş'tan bağımsızdır. Maça gelmek istediği an bana düşen en iyi şekilde ağırlamaktır." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI YÖNLENDİRİLEMEZ"

"Biz Beşiktaş taraftarını yönlendirebilsek "Fikret Orman paralar nerede?" diye bağırtır mıyız? Beşiktaş taraftarı aklı başındadır. Dellendi mi kimse engel olamaz."

"PARALAR NEREDE DİYORLAR, BİZ PARA GÖRMEDİK Kİ"

"Birçok finansal çözüm arıyoruz çünkü zor bir durum içindeyiz. Futbolcularımız maaş yerine daire fikrini kabul etmedi, zaten biz de devamında bundan vazgeçtik. Beşiktaş'ın 15 milyon TL borcunun altına geçen gün imza attım. 'Fikret Orman paralar nerede?' diyorlar. Biz hiç para görmedik ki, sürekli para arıyoruz. Bir tek derdimiz var, gemiyi yüzdürmek!"