Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan Çebi'ye: "Çok mu şaşırdınız?"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan Çebi'ye: "Çok mu şaşırdınız?"

Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medya hesabından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi eleştirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyahbeyazlıların resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınlayarak Korona virüs nedeniyle Beşiktaş'ın 1 milyon 903 bin lira para bağışında bulunduğunu açıklamıştı. Çebi, bu açıklamanın sonraki kısmına ise kulüp çalışanl maaşlarının kendi dönemlerine ait olan kısımlarını ödediklerini belirtmişti.

Fikret Orman döneminde Hukuk İşlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise bu duruma tepki gösterdi.

İlk olarak Ahmet Nur Çebi'nin açıklamasına cevap veren Mahmutyazıcıoğlu "Tıpkı sizin tüm mali işlerin başında olduğunuz dönemde olduğu gibi, geçmişten gelen borç Beşiktaşımızın uzun yıllardır gelen bir sorunu. Çok mu şaşırdınız? Güçlü Başkan şikayet etmez, mazeret üretmez çözer. Çözün sizden sonra gelen yönetime bu sorunları bırakmayın." dedi.

Mahmutyazıcıoğlu daha sonra ise şunları yazdı:

"Madem bir cevap bu kadar konu oldu konuşalım. Yönetici olduğum dönemin 10/9 u Ahmet Nur Çebi 2. Başkan dı. konuşalım bu dönemi. Ne olmuş ne bitmiş. Nasıl 2. Başkan bilmeden biz neler yapmışız. O 2. Başkan o zaman 2. olamamış da şimdi bizmi suçluyuz. Ben hazırım! Sorun"

"Belgeli konuşalım, kim ekstra prim almış, kim çatıya danışmanlık şirket bulmuş, hiç gizli kalmasın. Madem konuşucaz, uzun zaman oldu sustuk, laf ettiler Beşiktaş dedik sustuk. biz susarken Mavi Balıkta hemek yiyenler. Sahne sizde. Belgeli gelin, ben hazırım..."

"Diyorum ki, hodri meydan. Çıkalım konuşalım, aile içi olsun. Geniş katılım sağlayalım, sosyal mesafeyi korulalım, sosyal medya üzerinden olsun. Yönetim organize etsin. Ben açıklıyorum, katılıcam. Otopark, Makbuz, yada merak ettiğiniz ne varsa. Bir kere yapalım bitirelim."