Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan transfer gündemi hakkında açıklamalar

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan transfer gündemi hakkında açıklamalar

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Hukuki İşlerden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Haber Global'de transfer gündemiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Babel'in Fulham'a transferinin 6 aylığına kiralık olduğunu açıklayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bedelin ise 2 milyon euro olduğunu söyledi.

Mahmutyazıcıoğlu, "Babel için teklif geldiğinde menajer vasıtasıyla oyuncu da bundan haberdar oluyor. Oyuncu da istekli olursa biz de ona göre hareket ediyoruz. Ryan Babel gitmek istedi. Bize artık ekonomik olarak Beşiktaş'ın menfaatlerini korumak düştü. "Babel 6 aylığına kiralık olarak gidiyor. 2 milyon euro'ya anlaştık." diye konuştu. 

BABEL 6 AY SONRA BİZE GERİ DE DÖNEBİLİR

"Babel 6 ay sonra bize geri de dönebilir. Sözleşmesini uzatabiliriz. Tamamen bağ kopmuş değil. Serbest de kalabilir. 6 aylık dönemde bu süreci hep birlikte yaşayacağız."

Babel'in yerine transfer yapıp yapılmayacağı yönündeki soruya yanıt veren Şafak Mahmutyazıcoğlu, "Babel'in yerine transfer gündemimizde yok.  O bölgede oynayan Quaresma ve Lens var. Orkan Çınar da geliyor. Dolayısıyla gündemimizde bu mevki için bir transfer yok." ifadelerini kullandı.

TOLGAY ARSLAN İÇİN TATMİN EDİCİ TEKLİF GELMEDİ 

"Fenerbahçe'den bize bu konuda tatmin edici bir teklif gelmedi. Tolgay Arslan değerli bir futbolcu. Bizim kafamızdaki bir fiyat var. Fenerbahçe bu teklifi eder ve Tolgay da isterse olabilir."

"İLK HEDEFİMİZ KADROYU EKONOMİK HALE GETİRMEK"

"Şu anda gündemimiz kadroyu daha ekonomik bir hale getirmek ve oyuncu satmak. Ondan sonraki işimiz almak. Şu anda kadroyu ödeyebileceğimiz noktalara getirmek ve bunda başarı sağlamak" (Haber Global)

Etiketler :