Sağlıklı bütçe için Beşiktaş'a bir satış daha lazım

Sağlıklı bütçe için Beşiktaş'a bir satış daha lazım

Yeni sezona sadece transfer takviyesiyle değil, futbolcu sayısını azaltarak bütçede tasarrufla girmeyi hedefleyen Beşiktaş, birçok oyuncuyla yollarını ayırmış olsa da bütçede istediği rakamlara ulaşamadı.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezona sadece transfer takviyesiyle değil, futbolcu sayısını azaltarak bütçede tasarrufla girmeyi hedefleyen Beşiktaş, birçok oyuncuyla yollarını ayırmış olsa da bütçede istediği rakamlara ulaşamadı.

Veli, Boyko, Aras, Tosic, Fabri ve Talisca gibi isimlerle ayrılık yaşayan siyah-beyazlılar devre arasında bir oyuncunun bonservisle satılması halinde, hedeflediği ekonomik çizgiye yaklaşmış olacak. Dövizdeki yükseliş ve Şampiyonlar Ligi gelirlerinin bu sezon olmaması nedeniyle bütçeyi biraz daha aşağıya çekmek isteyen yönetim, bunun için devre arasını bekleyecek. Siyah-beyazlıların ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde gruplardan çıkılması halinde takımı Avrupa’da daha ileriye götürebilecek bir transfere de sıcak baktığı ortaya çıktı.

Bu arada Beşiktaş; Negredo-Larin-Love üçlüsünden oluşan forvet hattının başarılı olması halinde golcü takviyesi yapmayacak. Siyah-beyazlılar bu oyunculardan birinin satılması halinde takviye için düğmeye basacak.

(Milliyet)